Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Το ονειρικό σπίτι τους, με την υπέροχη βεράντα & θέα όλη την Αθήνα!

Τόνια Σωτηροπούλου

Showbiz

Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Το ονειρικό σπίτι τους, με την υπέροχη βεράντα & θέα όλη την Αθήνα!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν δημιουργήσει τον δικό τους παράδεισο στην καρδιά της Αθήνας! Ας ρίξουμε μια ματιά στο υπέροχο - σκανδιναβικού στυλ - σπίτι τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι λίγους μήνες μετά τον ονειρεμένο γάμο του αποφάσισε να μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι, πολύ πιο μεγάλο, φωτεινό, με τεράστια βεράντα και ονειρική θέα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz κι εμείς απολαμβάνουμε να παρακολουθούμε τις ευτυχισμένες τους στιγμές στα social media.

Οι δυο τους είναι αρκετά ενεργοί στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν αποκαλύψει το πανέμορφο σπίτι τους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ζουν τον έρωτά τους σε ένα σπίτι τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας, καθώς όπως έχουν αναφέρει και οι ίδιοι λατρεύουν να ζουν τον παλμό της πόλης.

Είναι και οι δύο χαρούμενοι με το νέο τους σπίτι, καθώς διαμορφώθηκε έτσι ώστε να τους εκφράζει και να τους βοηθά να μοιράζονται την καθημερινότητά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Η μετακόμιση έγινε πριν από λίγους μήνες, οπότε δεν έχουν καταφέρει ακόμα να «χορτάσουν» την καινούρια φωλιά τους. Αγαπιούνται πολύ και το εκδηλώνουν σε κάθε ευκαιρία. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν πόσο ταιριάζουν και ότι μαζί μπορούν να ζήσουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί.

sotiropoulou-maravegias-anafi-(8).jpg

Τόνια Σωτηροπούλου

Μια ματιά στο εσωτερικό του νέου τους σπιτιού:

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το ζευγάρι αγαπά το σκανδιναβικό στυλ, καθώς στο σπίτι του υπερισχύει το ξύλο σχεδόν σε όλα τα έπιπλα και τα διακοσμητικά.

Άλλη μία πινελιά που ξεχωρίζει είναι τα έντονα χρώματα που υπάρχουν σε κάθε γωνιά του σπιτιού, τα οποία το φωτίζουν και του προσδίδουν μία ζεστασιά και ηρεμία.

Φυσικά και δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη την τεράστια βεράντα τους, η οποία έχει θέα όλη την Αθήνα. Εννοείται πως τη ζηλεύουμε!

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της εγχώριας σοουμπίζ! Μάλιστα, η Τόνια Σωτηροπούλου είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια:

«Ο Κωστής είναι σπουδαίος άνθρωπος – και δεν το λέω επειδή είναι ο σύντροφός μου, αντικειμενικά είναι ένα υπέροχο πρότυπο. Είναι ευαίσθητος, ειλικρινής/δίκαιος και λογικός. Έχω κερδίσει και κερδίζω πολλά κάθε μέρα μαζί του. Διαπιστώνω μάλιστα ότι μοιάζουμε στον άνθρωπό μας όσο περνά ο καιρός. Μαζί του έχω μάθει να είμαι πιο ψύχραιμη και να μπαίνω λίγο πιο εύκολα στη θέση του άλλου. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρήκαμε ο ένας τον άλλο».

Δείτε εδώ την gallery με τις φωτογραφίες από το σπίτι του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved