Τσιμτσιλή: Η selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Το μυστικό της παρουσιάστριας για τέλεια επιδερμίδα
Showbiz

Τσιμτσιλή: Η selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Το μυστικό της παρουσιάστριας για τέλεια επιδερμίδα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει όχι στο make up και στις φωτογραφίες με φίλτρα. Η selfie της παρουσιάστριας χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της στο Instagram κι εμείς την αγαπάμε γι' αυτό!

Είναι ακομπλεξάριστη και δε φοβάται να δείξει τον πραγματικό της εαυτό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρα!

Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια τόλμησε γι' άλλη μια φορά να ανεβάσει μία selfie της γράφοντας: «Χωρίς make up, χωρίς φίλτρο, απλά τέλειος φωτισμός».

tsimtsili.jpg

Φυσικά τα σχόλια από τους fans της πήραν φωτιά!

Με αυτόν τον τρόπο η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποτελεί το απόλυτο inspiration στον κόσμο των social media ο οποίος χαρακτηρίζεται από τα φίλτρα και τις φωτογραφίες με full make up.

Τα no makeup looks είναι καλό να εμφανίζονται στην αρχική μας στα social media, καθώς δοξάζουν τη φυσική ομορφιά και μας επιτρέπουν να αγαπήσουμε τον εαυτό μας ακριβώς έτσι όπως είναι!

Πώς η παρουσιάστρια διατηρεί λαμπερή επιδερμίδα;

Η παρουσιάστρια άλλωστε έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά κι έχει αποκαλύψει πως αγαπά τον εαυτό της και της αρέσει να τον φροντίζει. Παρά τις τρεις εγκυμοσύνες της διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τη λαμπερή επιδερμίδα της.

Μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της τα beauty μυστικά της:

«Επειδή είμαι ενημερωμένη πάνω σε θέματα διατροφής, κάνω λίγο τα δικά μου. Προσέχω και τρώω λίγο πιο στεγνά. Αυτό που με βοήθησε είναι ότι έφερα πολύ νωρίς το βραδινό μου. Όταν σταμάτησα να τρώω στις 9:30 που ερχόταν ο Θέμης και άρχισα να τρώω στις 7 μαζί με τα κορίτσια, είδα μεγάλη διαφορά. Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό και δε μου αρέσουν πολύ τα γλυκά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved