Μπόμπα – Τανιμανίδης: Μπήκαν στο νέο τους σπίτι και οι εικόνες είναι μαγικές!
Showbiz

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Μπήκαν στο νέο τους σπίτι και οι εικόνες είναι μαγικές!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους!

Ο νέος χρόνος έφερε αλλαγές στον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα, καθώς το ζευγάρι μετακόμισε με την οικογένειά του και δημιούργησαν τον δικό τους παράδεισο όπως ακριβώς τον ονειρεύονταν!

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου, στο νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ίδιοι αποκάλυψαν ότι απόλαυσαν το βράδυ τους αγκαλιά μετά από μία κουραστική μέρα, αυτή της ανακαίνισης.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα κοινοποίησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία τους, στην οποία απεικονίζονται αγκαλιά, περιτριγυρισμένοι από κούτες, αφού όπως αποκάλυψαν η μετακόμισή τους... συνεχίζεται!

boba-tanimanidis.jpg

Λόγω της ημέρας, είχαν στολίσει το νέο τους σπίτι με κόκκινα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα είχε μπει στο mood του Αγίου Βαλεντίνου φορώντας μία λευκή μπλούζα με κόκκινες καρδιές.

«Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους! Εμείς φέτος γιορτάζουμε διπλά, αφού σήμερα είναι το 1ο βράδυ που θα κοιμηθούμε και πάλι σπίτι μας... πάνω στις κούτες από ό,τι φαίνεται!», έγραψαν στη λεζάντα της ανάρτησής τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αλλά και βίντεο από το σπίτι τους που σίγουρα θα είναι υπέροχο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved