Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Δεν θα πω το όνομα γιατί είναι καλός μου φίλος αλλά...»
Showbiz

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Δεν θα πω το όνομα γιατί είναι καλός μου φίλος αλλά...»

Πρωίαν σε είδον: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν καλεσμένος σήμερα 15/2 στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με τα αυτόγραφα αλλά και για μια διαφωνία που έχει με έναν αγαπημένο συνάδελφό του, σχετικά με το θέμα.

«Μιλάω πάντα στον πληθυντικό στους ανθρώπους, ακόμα και στο βενζινάδικο και στους νεότερους ανθρώπους από εμένα πάντα στο πληθυντικό. Όταν μου απευθύνονται στον ενικό πολύ εύκολα, υπάρχουν φορές που θα το θεωρήσω φυσιολογικό και θα το ακολουθήσω. Άλλες φορές μπορείς να καταλάβεις όταν ο άλλος υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

markoulakis.jpeg

Δεν μπορώ τους ανθρώπους που ανεβαίνουν στη σκηνή και ζητούν από τους ανθρώπους να έρθουν να τους δουν. Πόσω μάλλον όταν μπαίνουν μέσα στα σπίτια των ανθρώπων μέσω της τηλεόρασης και δημιουργούν μια σχέση μαζί τους. Μου φαίνεται λίγο αλαζονικό. Να περάσεις μια ολόκληρη ζωή για να μπορείς να έχεις πρόσβαση στο μεγάλο κοινό και με το που την αποκτάς να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι λες και δεν θέλεις να την έχεις αυτή τη πρόσβαση. Εμένα αυτό μου φαίνεται απαίσιο», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και συνέχισε:

«Εγώ δεν αρνούμαι ποτέ αυτόγραφο, μόνο όταν έρθει κάποιος αγενώς. Ας πούμε, τρώω με μια παρέα σε ένα νησί και έρχεται κάποιος από απέναντι και μου λέει να πάω εγώ εκεί να βγάλουμε φωτογραφία για τη γυναίκα του, μπορεί να του πω, ”δεν έρχεται η γυναίκα σου εδώ να βγάλουμε;” Άλλες φορές όμως μπορεί να πάω».

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Δεν θα πω το όνομα γιατί είναι καλός μου φίλος αλλά είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου. Έχουμε συχνά διαφωνία για αυτό το λόγο, είναι ιδεολογικού χαρακτήρα διαφωνία. Πηγαίνουμε περιοδεία που πραγματικά οι άνθρωποι δεν έχουν την ευκαιρία να σε δουν. Πρώτον πρέπει να χαίρεσαι που η ζωή σε έφερε σε θέση που οι άνθρωποι ενθουσιάζονται όταν σε βλέπουν. Αυτό δεν θα είναι για πάντα, οπότε φέρσου αναλόγως».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved