«Κατέρρευσε» η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Θα σηκωθώ ξανά με την βοήθεια του Θεού»
Showbiz

«Κατέρρευσε» η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Θα σηκωθώ ξανά με την βοήθεια του Θεού»

Μία διαφορετική ανάρτηση έκανε η Δήμητρα Κατσαφάδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η γνωστή επιχειρηματίας πέρασε αρκετά δύσκολα το τελευταίο διάστημα και με ανάρτηση της έκανε γνωστό ότι θα απέχει από τα social media μέχρι να μπορέσει να αναρρώσει.

katsafadou_1702158698_3254265483472197610_2277330568.jpg

Δήμητρα Κατσαφάδου

Η ίδια εξήγησε πως λόγω στεναχώριας έπαθε νεύρωση στομάχου και χρειάζεται ξεκούραση.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έγραψε στην ανάρτησή της: «Απέχω λίγο από τα social, γιατί όπως γνωρίζετε όσοι με αγαπάτε και με ακολουθείτε, είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη από το σύνηθες. Σας ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, για την αγάπη σας! Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού. Απλά από το πολύ κλάμα, έπαθα νεύρωση στομάχου αλλά όλα καλά, αναρρώνω!

Ανεβάζω τις φωτό γιατί θέλω λίγη ξεκούραση, δεν είναι ότι δε σας απαντώ επειδή έχω κάτι μαζί σας, το μόνο που θα χρειαστώ είναι λίγο χρόνο ξεκούρασης και τις ευχές σας! Σας αγαπάω πολύ και αληθινά!

ΥΓ. Τελικά τα σκυλιά είναι πάντα δίπλα σου ακόμα και στο μικρό δωματιάκι του γραφείου μου».

Δείτε τις φωτογωραφίες που ανέβασε:

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους με την ανάρτηση που έκανε και έτσι θέλησε να διευκρινήσει τι ακριβώς της συμβαίνει, επισημαίνοντας πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

«Παιδάκια μου, είμαι πολύ καλύτερα, μην αγχώνεστε! Δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, γιατί από κάποια δημοσιεύματα έχετε ανησυχήσει! Αύριο θα σας βάλω βίντεο να με δείτε! Μωρέ με αγαπάτε πολύ. Είστε η δύναμή μου», έγραψε στη νέα της ανάρτηση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved