Ειρήνη Τάσσου: Η Αριάδνη από τη Γη της Ελιάς έχει το πιο hot Instagram!Η νομική, τα σχόλια & ο Μίχας
Showbiz

Ειρήνη Τάσσου: Η Αριάδνη από τη Γη της Ελιάς έχει το πιο hot Instagram!Η νομική, τα σχόλια & ο Μίχας

Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη είναι η τηλεοπτική κόρη του Πασχάλη Τσαρούχα και της Αντιγόνης Κουλουκάκου, είναι η ερωμένη του Χρήστου και εκτός πλατό είναι η γοητευτική, Ειρήνη Τάσσου!

«Προσπαθούσα να βρω κάστινγκ και δουλειές, να καταλάβω τι θέλω και τι δεν θέλω, είχα μπλέξει και σε κάποιες οντισιόν για παιδικό θέατρο και είδα ότι δεν είναι για μένα, γιατί ναι μεν αγαπάω πολύ τα παιδάκια, αλλά η πολλή συναναστροφή μαζί τους με πνίγει. Εφτασα και στις τελικές επιλογές για κάποιες άλλες δουλειές, έφαγα και την κρυάδα μου, το οποίο είναι καλό γιατί το να πηγαίνεις σε κάστινγκ στο ξεκίνημά σου είναι κάτι πολύ αγχωτικό κι εμένα κάθε φορά έτρεμε το είναι μου. Οπότε είναι κάτι που πρέπει να μάθω να διαχειρίζομαι γιατί έτσι θα μπορέσω να κάνω βήματα στη ζωή μου. Τελικά μου έδειξε μια συμφοιτήτριά μου το site του Ανδρέα Γεωργίου, το οποίο μου έλυσε τα χέρια, γιατί δεν χρειαζόταν να πάρω τηλέφωνο για να ζητήσω ακρόαση, απλά να ανεβάσω το βιογραφικό μου και να κάνω αίτηση σε όποια κάστινγκ βάζει η εταιρεία του. Οπότε με κάλεσαν, έκανα δοκιμαστικό για έναν ρόλο και μετά μου τηλεφώνησαν για να μου πουν ότι πήρα τη δουλειά, αλλά για άλλον ρόλο, αυτόν της Αριάδνης», έχει πει στο Gala για το πώς βρέθηκε στη σειρά.

tassou-gi-ths-elias-ariadni-(1).png

Η Ειρήνη Τάσσου έχει σπουδάζει νομική ενώ στην αρχή νόμιζε πως ήθελε να κάνε σπουδές πάνω στην αρχιτεκτονική.

1708079210060-618392293-tassou-gi-ths-elias-ariadni-(1).webp

Η όμορφη ηθοποιός διαθέτει το πιο εντυπωσιακό Instagram account και τα σχόλια που λαμβάνει έχει πει στο Gala:

«Θεέ μου, πάρα πολλά. Τώρα όλοι έχουν εξαγριωθεί μαζί της επειδή τα έχει φτιάξει με έναν παντρεμένο. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω για να τη δικαιολογήσω είναι ότι ερωτεύτηκε. Και όποιος έχει ερωτευτεί πραγματικά ξέρει ότι ο έρωτας είναι έρωτας, ακόμα και αν σου λέει ο άλλος «δεν σε θέλω και δεν μπορώ». Έχω βιώσει τον έρωτα, όχι με παντρεμένο βέβαια, και την πονάω πολύ σε αυτό το κομμάτι. Στον κόσμο όμως δεν αρέσει. Κι εδώ έχω κάτι να ρωτήσω όλους αυτούς που τη σχολιάζουν: είναι τόσο ηθικά σωστοί στις ζωές τους; Αυτό που δυστυχώς ξεχνάει ο κόσμος, ακόμα και σε μια μυθοπλασία, είναι ότι καμιά φορά πρέπει να μπαίνουμε και στα παπούτσια του άλλου για να καταλάβουμε γιατί φέρεται με αυτόν το τρόπο και αν στη θέση του θα κάναμε το ίδιο. Και αν η απάντηση εξακολουθεί να είναι αρνητική, δεν πειράζει, είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι»

1708079218174-463199793-tassou-gi-ths-elias-ariadni-(1).jpg

Ποια είναι η σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της, Βασίλη Μίχα;

«Οι πιο δύσκολες σκηνές για μένα είναι αυτές με την καθημερινή κουβέντα, με πιάνει φρίκη και δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μίχα ήταν περίεργες γιατί κάνουμε παρέα και εκτός σειράς», έχει πει.

Δες φωτογραφίες από το Instagram της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved