Σαπουντζάκη: Τα νεότερα για την υγεία της – Τι είπε ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος;
Showbiz

Σαπουντζάκη: Τα νεότερα για την υγεία της – Τι είπε ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος;

Στο νοσοκομείο παραμένει η Ζωζώ  Σαπουντζάκη μετά την περιπέτεια που είχε.

Η ηθοποιός είναι καλύτερα στην υγεία της και αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Η κάμερα του Πρωινού Σουσού, συνάντησε τον επί 25 χρόνια σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο έξω από το νοσοκομείο και τόνισε: «Η Ζωζώ είναι καλά. Περαστικό ήταν. Συμβαίνει στον καθένα μας. Με τη Ζωζώ είμαστε 25 χρόνια μαζί, ποια θα μπορούσε να είναι θα συναισθήματά μου; Δεν είναι μόνο η αγάπη που έχουμε, είναι το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ένα. Νιώθω πολύ ευχάριστα που με θέλει δίπλα της, είναι ωραία η ζωή μας με τη Ζωζώ.»!

zozo-sapountzaki.jpg

Και πρόσθεσε: «Το “Μόνο που σε κοιτώ λιώνω” είναι ένα τραγούδι της που με συγκινεί πολύ. Ό,τι τραγούδι και να μου πει, ό,τι και να κάνει το απολαμβάνω, και τον Εθνικό Ύμνο να πει, θα το χαρώ. Μόνο που με κοιτάει η Ζωζώ, γεμίζει από ευχαρίστηση, το πρόσωπό της λάμπει, και η ψυχή της φαντάζομαι για να είναι τόσο χαρούμενη.»!

sapountzaki222.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Ζωζώ είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ή Ζωζώ ή Πύρρος, είναι το ίδιο, σαν να έχουμε μια σύνδεση εσωτερική. Είμαστε πάντα μαζί. Ένας άνθρωπος που έχει δεθεί τόσο με κάποιον άλλον, πάντα φροντίζει για το καλό του άλλου. Όταν υπάρχει αγάπη, το μόνο που θες είναι να περνά ο άνθρωπός σου καλά και να τον φροντίζεις».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved