Βανδή: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Καρρά – «Στεναχωρήθηκα!Θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ»
Showbiz

Βανδή: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Καρρά – «Στεναχωρήθηκα!Θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ»

 

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή, Super Κατερίνα με αφορμή την πρεμιέρα του J2US και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Η Δέσποινα Βανδή είπε αρχικά στην Κατερίνα Καινούργιου:

«Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και το έχω ξαναπεί. Το σπουδαιότερο απ’ όλα, το οποίο πέρασε και στον κόσμο, είναι το ότι πέρα από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής με ιδιαίτερη χροιά και πολύ ωραία τραγούδια ήταν ένας άνθρωπος γειωμένος. Ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Εγώ νιώθω ότι υποδύομαι και έναν ρόλο πάνω στη σκηνή, και κάτω είμαι η Δέσποινα.»!

1704448369192-181896743-karras-(1).png

Και πρόσθεσε: «Εκείνος ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος, φρόντιζε όλα τα νέα παιδιά, δεν είχε ίχνος ανταγωνισμού μέσα του. Υπέροχος άνθρωπος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ!»

vandi-12.jpg

Και στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι είχε κανονίσει με τη Δέσποινα να τον επισκεφθούν με τη Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλιά του, όμως αυτό δεν συνέβη αφού ο τραγουδιστής μπήκε στο νοσοκομείο.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Super Κατερίνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved