Αποστολία Ζώη: «Ο Τσιμιτσέλης είναι κούκλος και ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άνδρας αλλά…»
Showbiz

Αποστολία Ζώη: «Ο Τσιμιτσέλης είναι κούκλος και ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άνδρας αλλά…»

Mega Καλημέρα: Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή του Mega, η Αποστολία Ζώη και τα όσα είπε θα συζητηθούν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για το καινούργιο της τραγούδι και την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη λεπτομέρεια των παιδικών της χρόνων.

«Είχα έναν εμμονικό θαυμαστή. Βρήκε τη διεύθυνση του σπιτιού μου, μάλλον επειδή με ακολουθήσε. Έβλεπα αυτόν τον άνθρωπο να είναι κρυμμένος έξω από το σπίτι μου, ήταν τρομακτική η κατάσταση», είπε αρχικά.

zoi_02555.webp

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Μου έχει τύχει να παρακολουθήσω έναν πρώην μου επειδή δεν τον πίστευα. Όταν ήμουν μικρή υπνοβατούσα και βρισκόμουν σε άλλο σημείο του σπιτιού. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα ξυπνούσα μία στην τουαλέτα, μία στο μπαλκόνι, στο σαλόνι, στην κουζίνα…».

Και κατέληξε με δηλώσεις που θα συζητηθούν: «Δέχομαι φλερτ περισσότερο από άνδρες μικρότερης ηλικίας, δε με ενδιαφέρουν όμως τα νούμερα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι πολύ ωραίος άνδρας αλλά τον βλέπω σαν τον μικρό μου αδερφό. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι κούκλος και τον έχω σαν αδερφό μου. Δεν έχω βρει ποτέ lipstick στο αμάξι αλλά πιστεύω ότι με έχουν απατήσει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved