Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: «Κάναμε τόσα πράγματα χωρίς να ξέρουμε ότι είμαι έγκυος» - Η νέα ανάρτηση
Showbiz

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: «Κάναμε τόσα πράγματα χωρίς να ξέρουμε ότι είμαι έγκυος» - Η νέα ανάρτηση

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πριν από λίγες μέρες έφεραν στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ζευγάρι κράτησε στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του, την νεογέννητη κόρη του, που θα πάρει το όνομα Ουρανία, από την αγαπημένη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες μετά τον γάμο.

Αν και η παρουσία τους στα social media συνεχίζει να παραμένει σπάνια, επιλέγουν να μοιράζονται ορισμένες στιγμές της καθημερινότητάς τους με το κοινό τους.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράστηκαν ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram και θυμήθηκαν ότι στις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης είχαν λάβει μέρος σε μία διαφήμιση, χωρίς να γνωρίζουν ότι το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής τους πρόκειται να ξεκινήσει.

aggelopoulos - vamvakousi

«Τόσα πράγματα κάναμε, μέσα στην εγκυμοσύνη. Φυσικά και δεν το ξέραμε», έγραψαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση κάτω από την τρυφερή φωτογραφία που μοιράστηκαν στο Instagram.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved