Η απίστευτη αποκάλυψη της Κοντού για τη Βουγιουκλάκη: «Πρέπει να ήταν βάσανο για εκείνη»
Showbiz

Η απίστευτη αποκάλυψη της Κοντού για τη Βουγιουκλάκη: «Πρέπει να ήταν βάσανο για εκείνη»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Μάρω Κοντού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματόγραφου με τα οποία συνεργάστηκε. Πώς ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας; Ποια ηθοποιό θαύμαζε και τι ήταν αυτό που βασάνιζε την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

«Έχω βαρεθεί να βλέπω συναδέλφισσές μου να έρχονται εδώ και να λένε παραμύθια. Δεν έχω πάρει χαμπάρι τι παραμύθια σας λένε; Παραμύθια καταγωγής, μόρφωσης, τέτοια. Έχω μεγαλώσει με συναδέλφους και δεν μπορώ να ακούω τέτοια. Μάλλον το έχουν πιστέψει. Έχω ακούσει τέρατα. Μια φορά μούτζωσα κιόλας. “Ηλίθια, να!”. Έχω ακούσει να λένε “εγώ χρυσή μου ήμουν τριάντα χρόνια πρώτη” ή ότι “εγώ κατάγομαι από εκεί”.

kontou-(2).jpg

Και να ξέρεις τα αντίθετα. Αρκετοί ξέρουν. Τα μισά τα λέγανε και τότε και σιγά σιγά πολλαπλασιάστηκαν και ωραιοποιήθηκαν τα παραμυθάκια. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι που είναι εκτός πραγματικότητας, που είναι ψέμα», είπε και συνέχισε:

«Θαύμαζα πολύ την προσωπικότητα της Ρένας Βλαχοπούλου, βοηθούσε χωρίς να φαίνεται. Είναι δύσκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο γιατί μετά χάνεσαι. Ιδιαίτερος άνθρωπος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, τσαντίλας, ήταν λίγο δύσκολος. Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν κάναμε ποτέ παρέα, απλώς κάναμε μαζί μια ταινία. Η Αλίκη καμία στιγμή δεν ήταν ειλικρινής με τον εαυτό της. Πρέπει να ήταν βάσανο για εκείνη. Πάντα έβλεπα τα πράγματα απ’ έξω. Φαινόταν ότι δεν ήταν ειλικρινής»

Δες το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved