Διονύσης Αλέρτας: «Δεν ισχύει ότι δεν πήγα στη βάφτιση του γιου μου» - Η παρεξήγηση και η αλήθεια
Showbiz

Διονύσης Αλέρτας: «Δεν ισχύει ότι δεν πήγα στη βάφτιση του γιου μου» - Η παρεξήγηση και η αλήθεια

Διονύσης Αλέρτας μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του, τη σχέση του με τον γιο του, καθώς και την πολυσυζητημένη βάφτιση. 

Ο Διονύσης Αλέρτας παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και μίλησε για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί πριν από λίγο καιρό, όταν η πρώην σύζυγός του είπε πως ο ίδιος δεν παρευρέθηκε στη βάφτιση του παιδιού τους.

«Αυτό είναι αστείο. Δεν μπορεί να γίνει βάπτιση αν δεν υπογράψει ο μπαμπάς, εφόσον είναι η ζωή, και εγώ ζω, δόξα τω Θεώ. Έγινε ένα λάθος σκηνικό από την πρώην σύζυγό μου, οπότε το διορθώσαμε. Έγινε μία ανάρτηση από εκείνη, και ήταν λάθος της, αλλά εντάξει, δεν πειράζει, το συγχωρώ κι αυτό», δήλωσε ο Διονύσης Αλέρτας.

1694513601091-871181880-alertas.jpg

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν έχει γίνει βάφτιση, αλλά ονοματοδοσία.

«Δεν έχει γίνει βάπτιση ακόμα. Έχει γίνει ονοματοδοσία κανονικά στο παιδί, λέγεται Μάξιμος Αλέρτας του Διονυσίου.

Ο πατέρας μου λέγεται Παναγιώτης. Έπειτα από ένα χωρισμό όλα γίνονται στη μέση, βρίσκονται άλλες λύσεις, συμβιβάζεσαι. Κάτι που δεν έκανα παλιότερα, δε συμβιβαζόμουν. Τώρα πρέπει να συμβιβάζομαι κιόλας λόγω του παιδιού και προσαρμόζομαι, που ήμουν απροσάρμοστος. Το παιδί πρέπει να το βάζεις πάνω από το κεφάλι σου, γιατί είναι φεγγάρι, δεν ήλιος, πρέπει να το φωτίζεις. Δεν πρέπει να παίρνεις δύναμη από ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώνεις με αγάπη, να το αγαπάς, να το έχεις πολύ ψηλά και να μην το εκμεταλλεύεσαι για κανένα λόγο», ολοκλήρωσε ο Διονύσης Αλέρτας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved