Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του! Τα χαμόγελα & η εντυπωσιακή τούρτα
Showbiz

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του! Τα χαμόγελα & η εντυπωσιακή τούρτα

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης γιόρτασε τα έκτα γενέθλια του γιου με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Tο απόγευμα της Παρασκευής (16/2) ο γνωστός δημοσιογράφος και η σύζυγός του, Μαρία Δήμου, γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους και μοιράστηκαν τις όμορφες στιγμές τους στα social media.

«Η πρώτη μέρα προς τον έβδομο χρόνο μας και γελάσαμε με τη ψυχή μας. Υγεία και διάπλατα χαμόγελα σ’ όλα τα παιδάκια του κόσμου», έγραψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης κάτω από την ανάρτησή του, στην οποία φαίνεται να απεικονίζεται ο ίδιος αγκαλιά με τη σύζυγό του, τα παιδιά τους και την εντυπωσιακή τούρτα.

stefanos-konstantinidis.jpg

Ο μικρός Αντώνης γιόρτασε τα γενέθλιά του ανάμεσα σε συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που τον αγαπούν. Από τα στιγμιότυπα που κοινοποίησαν οι γονείς του στα social media φαίνεται πως όλοι διασκέδασαν και πέρασαν αξέχαστες στιγμές.

Stefanos-Konstantinidis

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο γνωστός δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του και τις υποχρεώσεις του ανάμεσα σε Αθήνα και Πάτρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved