Κατερίνα Καινούργιου: H ανάρτηση-«καρφί» για το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου - «Πόση καλοσύνη»
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: H ανάρτηση-«καρφί» για το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου - «Πόση καλοσύνη»

Να απαντήσει στη Μαρία Μπακοδήμου θέλησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τα social media μετά από τα σχόλια της πρώτης, το μεσημέρι του Σαββάτου 17/2, στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ.

Όλα ξεκίνησαν μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και το σχόλιο που της έκανε, όταν ξεκινούσε την πορεία της στην τηλεόραση.

katken-mpakodhmou.jpg

Η εκπομπή Γεια σου σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα.

Η Νάνσυ Παραδεισανού, λίγο πριν πέσει το σχετικό βίντεο προλόγισε το θέμα λέγοντας: «Κάποιος είπε στον μπαμπά της Κατερίνας Καινούργιου να μην ξεκινήσει τη δουλειά αυτή γιατί δεν το έχει».

«Μέσα έπεσε», είπε τότε η Μαρία Μπακοδήμου γελώντας, ωστόσο μετά το τέλος του βίντεο η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σημείωσε: «Θέλω να πω για την Κατερίνα Καινούργιου πως αυτό που είπα, έκανα πλάκα. Δεν θέλω να στεναχωρήσω άνθρωπο άδικα».

Το σχόλιο αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Γεια σου» και έγραψε: «Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved