Αντελίνα Βαρθακούρη: Η νέα φωτό μετά την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της - Αγνώριστη
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η νέα φωτό μετά την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της - Αγνώριστη

Ήταν αρχές του νέου έτους όταν η Αντελίνα μετά από μακρά απουσία από τα social media ανέβασε φωτογραφία και μας έδειξε πώς είναι σήμερα.

Ομολογουμένως η σημερινή εικόνα της παρουσιάστριας δεν θυμίζει σε τίποτα την Αντελίνα που «αφήσαμε» τηλεοπτικά. Έχει αδυνατίσει πολύ, έχει επιστρέψει στο φυσικό καστανό χρώμα των μαλλιών της αφήνοντας πίσω το ξανθό και τις τρέσες και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

adelina.webp

Η ίδια μάλιστα κατά τη διάρκεια της απουσίας, διατηρούσε την επαφή της με τον κόσμο μέσα από τα social media της.

Από εκεί είχε μοιραστεί την ανάγκη της να κάνει ορισμένες αλλαγές. Ανάμεσα σε αυτές και η αλλαγή στην εμφάνισή της. Μέσα από νέο της story η Αντελίνα μας έδειξε μια ακόμη φωτό της και είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Δες την κι εσύ στη gallery

«Μετά από περίπου δυόμιση χρόνια που έχω “εξαφανιστεί” και μετά από αρκετά μηνύματα σας, τα οποία τα διαβάζω όλα, ήρθε η ώρα να ανεβάσω μια σημερινή φωτογραφία μου, που έβγαλε η κόρη μου και να σας ευχηθώ με όλη μου την αγάπη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Το ταξίδι της πραγματικής ευτυχίας, της εσωτερικής γαλήνης και της ελευθερίας θέλει κόπο, εσωτερικότητα, επιμονή και πίστη…ίσως θέλει και λίγη μοναχικότητα…
Ευχαριστώ το Θεό και τον άντρα μου @harryvarthakouris που μου έδωσαν το προνόμιο να έχω τη δυνατότητα να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και να φωτίσω την ψυχή μου με αυτά που θεωρώ εγώ σημαντικά και θεμέλια της ύπαρξής μου.
Σ’ έναν πλανήτη που ουρλιάζει για αλλαγή, σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχετε υγεία, πίστη, ελευθερία, ειρήνη, αφθονία, ευλογία, ταπεινότητα, θαλπωρή, σταθερές αξίες, ηθική, ενσυναίσθηση, τιμιότητα, συγχωρητικότητα, πολλή πολλή αγάπη και όλοι οι δρόμοι της ζωής σας να είναι ανοιχτοί. Ένα μάθημα είναι η ζωή και πάντα υπάρχει χρόνος γι’αλλαγή αρκεί να το θελουμε. Δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω στα όμορφα χαμόγελα ψυχής, τα οποία αξίζουν σε όλους!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΝΙΟ 2024!
Σας στέλνω μια πελώρια, ζεστή αγκαλιά.
Σας ευχαριστώ που δεν με ξεχάσατε σε όλη αυτή τη διαδρομή, είναι πολύ σημαντικό για μένα και σας είμαι ευγνώμων.
Με σεβασμό κι εκτίμηση προς όλους», είχε γράψει στο Instagram της και είδαμε την τεράστια αλλαγή της μετά από περίπου τρία χρόνια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved