Ρούλα Κορομηλά: Τα γενέθλια, η ηλικία και η σπουδαία καριέρα της στην ελληνική τηλεόραση
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Τα γενέθλια, η ηλικία και η σπουδαία καριέρα της στην ελληνική τηλεόραση

Η Ρούλα Κορομηλά γιορτάζει τα 67α γενέθλιά της και δείχνει να διανύει την καλύτερή της φάση! 

Η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη και μοναδική ιστορία στην ελληνική τηλεόραση έκλεισε τα 67 και παραμένει λαμπερή και όμορφη, όσα χρόνια τη θυμόμαστε στον τηλεοπτικό φακό!

Η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές

Η Ρούλα Κορομηλά γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1957 στην Αθήνα και κατάγεται από τα Αρφαρά Μεσσηνίας. Ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και εκείνη πέρασε τα παιδικά της χρόνια από πόλη σε πόλη, ενώ σπούδασε γραμματέας. Έχει δυο αδέλφια, τη Λένα και τον Θανάση.

koromila

Η Ρούλα Κορομηλά τη δεκαετία του '80 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση και τότε ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Η σπουδαία καριέρα στην τηλεόραση

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε την εμφάνισή της με την πρωινή εκπομπή «Μια καλημέρα είναι αυτή», ενώ το 1991 ξεκίνησε να παρουσιάζει τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1. Το 1992 ξεκίνησε να παρουσιάζει και το πρώτο σόου της ελληνικής τηλεόρασης, «Ciao ANT1».

Όσα χρόνια η Ρούλα Κορομηλά είναι στη μικρή οθόνη πάντα τη θυμόμαστε με το λαμπερό καρέ της. Εκτός από τα πρώτα χρόνια που έκανε την εμφάνισή της με ένα γλυκό καστανό χρώμα στα μαλλιά της, η Ρούλα παρέμεινε πιστή στο λαμπερό ξανθό που τόσο της πηγαίνει!

Η εμφάνισή της δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, παραμένει κομψή, γοητευτική και με ζηλευτή σιλουέτα, παρόλο που έκλεισε τα 67!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved