Ανδρομάχη: «Είμαι λέαινα» - Έτσι αντέδρασε όταν άλλη γυναίκα φλέρταρε μπροστά της τον Λιβάνη!
Showbiz

Ανδρομάχη: «Είμαι λέαινα» - Έτσι αντέδρασε όταν άλλη γυναίκα φλέρταρε μπροστά της τον Λιβάνη!

Είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και όλοι μιλάνε για εκείνους! Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη όχι μόνο επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, αλλά περιμένουν και το πρώτο τους παιδί!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real, σε λίγους μήνες ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη πρόκειται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια διανύει ήδη το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Αν και δεν απαντούσαν ευθέως στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη σχέση τους, πρόσφατα αποκάλυψαν πως είναι μαζί και διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους.

ANDROMAXI-LIVANIS.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό OK το ζευγάρι μίλησε για τη σχέση του, ενώ η Ανδρομάχη αποκάλυψε αν ζηλεύει όταν ο σύντροφός της δέχεται φλερτ από άλλες γυναίκες.

Υπάρχει αλήθεια ζήλεια στη σχέση τους;

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη αποκάλυψαν για τη ζήλεια στη σχέση τους:

Γιώργος: Είμαι ήρεμος άνθρωπος, αλλά αν δω κάποιον να ενοχλεί την κοπέλα μου θα επέμβω. Όσες φορές πήγα να την παρακολουθήσω σε live της ήμουν πολύ διακριτικός. Έχω εμπιστοσύνη στην Ανδρομάχη. Πιο παλιά δεν ήμουν έτσι. Πλέον, έχω αποφασίσει πως θα πρέπει να δείχνω εμπιστοσύνη στον άνθρωπό μου. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά της, νομίζω.

Ανδρομάχη: Του έχω εμπιστοσύνη. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που θα μου δημιουργούσε ανασφάλεια. Θέλω όμως να υπάρχει σεβασμός. Αν δω κάποια κοπέλα να γίνεται προκλητική με τον Γιώργο, θα βάλω τα όριά μου. Έχει συμβεί αυτό και της έστειλα ένα σφηνάκι κέρασμα. Με χαμόγελο πάντα. Νομίζω ότι στην εποχή μας οι γυναίκες έχουν γίνει πιο διαχυτικές και έχουν μετατραπεί σε κυνηγούς. Επειδή όμως κι εγώ, αν και Ζυγός, μέσα μου είμαι λέαινα, προστατεύω όσα έχω για να τα έχω.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved