Το φιλί της Αναστασίας στον Ρουβά...17 χρόνια πριν! - Η φωτογραφία που έγινε viral!
Instagram / sakisrouvas - imanastasia_official
Showbiz

Το φιλί της Αναστασίας στον Ρουβά...17 χρόνια πριν! - Η φωτογραφία που έγινε viral!

Η Αναστασία έκανε ένα mini throwback και μας αποκάλυψε το φιλί της με τον Σάκη Ρουβά πριν από 17 χρόνια!

Η Αναστασία φαίνεται να έχει κάνει όλα τα όνειρά της πραγματικότητα, καθώς έχει διαγράψει ήδη μία λαμπρή πορεία στον χώρο της μουσικής και μάλιστα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε να εντυπωσιάσει με τη μελωδική φωνή της και το ταλέντο της τα social media κι έπειτα κέρδισε την καρδιά σπουδαίων καλλιτεχνών της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Τα όνειρα που έγιναν πραγματικότητα!

Από τη στιγμή που την εντόπισαν οι ειδικοί στον χώρο της μουσικής και υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία, έχει εμφανιστεί πλάι σε σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο Σάκης Ρουβάς.

Φαίνεται πως τα όνειρά της έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται, καθώς από πολύ μικρή ηλικία είχε εκδηλώσει την αγάπη της για τους δύο τραγουδιστές.

Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τον έρωτα που είχε στον Σάκη Ρουβά με μία φωτογραφία!

Σε αυτή τη φωτό η μικρούλα -τότε- Αναστασία φαίνεται να φιλά την αφίσα του Σάκη Ρουβά, η οποία κοσμούσε τον τοίχο του δωματίου της πριν από 17 ολόκληρα χρόνια!

«Εγώ μωρό να φιλάω σε αφίσα δωματίου το μάγουλο του Σάκη Ρουβά και έπειτα από 17 χρόνια να έχω την τιμή και την ευλογία να βρίσκομαι στο πλευρό του» ανέφερε στη λεζάντα η τραγουδίστρια. Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved