Βασιλική Τρουφάκου: Έγκυος η ηθοποιός - Η πρώτη φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: Έγκυος η ηθοποιός - Η πρώτη φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Έγκυος η Βασιλική Τρουφάκου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, Famagusta και δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου, καθώς διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της.

H ίδια σήμερα επιβεβαίωσε το δημοσίευμα της εφημερίδας, Real Life δημοσιεύοντας την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε: «Η ζωή, το θαύμα της ζωής.»

vassiliki_troufakou_1697216499_3212807317724050133_1497120428.jpg

Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, την ταυτότητα του οποίου κρατά επιμελώς μακριά από τη δημοσιότητα. «Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά και οικογένεια, εννοείται! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της,

vassiliki_troufakou_1704028352_3269949283972181992_1497120428.jpg

Ο σύντροφός της δεν ανήκει στον χώρο του θεάματος και αυτό δεν είναι τυχαίο. «Είχα σχέση με ηθοποιό, αλλά γενικά δεν ένιωσα ιδιαίτερη έλξη στο να κάνω σχέση με άτομα μέσα από αυτόν τον χώρο. Μετά τις πρώτες εμπειρίες μου, επιλέγω να κάνω σχέση με ανθρώπους εκτός χώρου. Με ξεκουράζει. Εχει καημό η δουλειά μας, δυσκολία, διαρκές άγχος. Θα μου πεις, όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες. Ναι, αλλά δεν ψάχνεις δουλειά ανά τρίμηνο. Εμείς είμαστε νομάδες. Οταν είσαι με έναν άλλον ηθοποιό, έχεις την αλληλεγγύη και τη συνενοχή ενός κοινού πεδίου, αλλά, όταν ο σύντροφός σου είναι εκτός χώρου, έχεις μια άλλου είδους προστασία, μια ξεκούραση και μια απόσταση. Νιώθεις ότι μιλάς με φυσιολογικούς ανθρώπους», έχει πει χαρακτηριστικά.

Ο ρόλος της Βασιλικής Τρουφάκου στη δημοφιλή σειρά «Famagusta» πρόκειται να προσαρμοστεί λόγω της κατάστασής της

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved