Φαίη Ξυλά: «Προτεραιότητά μου είναι ο Πάρης»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: «Προτεραιότητά μου είναι ο Πάρης»

Η ταλαντούχα Φαίη Ξυλά δηλώνει πλήρης από αγάπη και θέτει ως αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα τον γιο της, Πάρη.

Η αγαπημένη Φαίη Ξυλά έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού μέσα από τους ρόλους της τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Bella figure», που ανεβαίνει το θέατρο «Σταθμός».

Σχεδόν μία πενταετία από το διαζύγιό της από τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, μετά από 9 χρόνια γάμου και 15 χρόνια σχέσης, η Φαίη Ξυλά έχει πολλά να πει για την αγάπη. «Η αγάπη είναι σημαντική για όλους μας το θέμα είναι πού την ψάχνουμε και ποια είναι η έννοιά της για τον καθένα. Εγώ νιώθω πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι, θεωρώ ότι έχω πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου που μου δίνουν την αγάπη τους και φυσικά τους τη δίνω κι εγώ. Νομίζω ότι είναι σημαντικό και για την ισορροπία του καθενός να αισθάνεται ότι αγαπιέται. Η αγάπη δεν είναι μόνο ερωτική, είναι και η αγάπη που νιώθεις από την οικογένειά σου, από τους φίλους σου. Και πάντα έχει να κάνει .με τον τρόπο που εμείς δίνουμε την αγάπη μας στους άλλους». Άραγε, την αφορά το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή; «Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι σε σχέση, ούτε ότι δεν είμαι. Οπότε...», απαντά στη συνέντευξή της στην εφημερίδα Reali Life.

Τα μάτια της φωτίζονται ακόμη περισσότερο όταν μιλά για τον γιο της. «Προτεραιότητά μου είναι ο Πάρης. Είναι οκτώ ετών και είναι ένα υπέροχο παιδί. Τον έχω πάρει πολλές φορές μαζί μου σε πρόβες ή σε γύρισμα, όταν είναι κατάλληλες οι συνθήκες αλλά είναι μικρός ακόμα και δεν έχει εκφράσει τάση προς τα καλλιτεχνικά». Αυτή την περίοδο η δημοφιλής ηθοποιός επικεντρώνεται συνειδητά στο θέατρο. «Θα κινηθώ θεατρικά και στη συνέχεια της σεζόν. Η τηλεόραση αυτό το διάστημα δεν προκύπτει λόγω προγράμματος. Πάντα με αφορά η τηλεόραση, όπως με αφορά ό,τι έχει να κάνει με υποκριτική. Είναι η συγκυρία τέτοια, ώστε δεν μπορώ να κάνω θέατρο όταν έχω σίριαλ και το αντίστροφο. Προτεραιότητά μου πάντα σε κάθε προγραμματισμό, σε όλα τα σχέδιά μου, είναι ο Πάρης», καταλήγει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved