Σκαφιδά: «Η κούραση του να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν είναι μεγαλύτερη από το να είσαι ηθοποιός»
Showbiz

Σκαφιδά: «Η κούραση του να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν είναι μεγαλύτερη από το να είσαι ηθοποιός»

Η Γιούλικα Σκαφιδά δείχνει να απολαμβάνει αυτούς τους πρώτους μήνες ζωής του γιου της που της χάρισε το ωραιότερο δώρο, αυτό της μητρότητας. 

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει σε συνέντευξή της για τη μαγεία της τέχνης της αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά της που προς το παρόν έχουν ως μοναδικό πλάνο το πρόσωπο του υπέροχου νεογέννητου γιου της.

Την πίστη σου για τη μαγεία της δουλειάς την έχασες ποτέ;

Σίγουρα μου έχει συμβεί, όταν μια πρόβα δεν έχει πάει καλά, όταν η κριτική δεν είναι καλή, όταν νιώθεις ότι ο κόσμος δεν παρακολουθεί την παράσταση που παίζεις γιατί εσύ δεν τον έχεις συνεπάρει, όταν ένα σίριαλ βλέπεις ότι ξεκίνησε με καλές προθέσεις αλλά τελικά δεν είναι αυτό που είχες στο μυαλό σου, όταν σε μια ταινία δεν βρίσκεις την έμπνευση. Έχω απογοητευτεί αρκετές φορές και μια-δυο φορές έχω πει γιατί δεν τελείωσα τη Ναυπηγική που μου έλεγαν οι γονείς μου, να έχω μια εναλλακτική. Τα έχω πει όλα αυτά. Αλλά ξαναγυρνάω, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω κάτι άλλο. Δεν είναι αυτή η δουλειά κάθε μέρα μαγεία, η μαγεία είναι λίγες στιγμές και κάθε φορά ψάχνεις να βρεις αυτή τη μαγεία. Για παράδειγμα, το χειροκρότημα στο φινάλε στο «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» το έχω ζήσει ελάχιστες φορές εκείνη την υπόκλιση που ερχόταν ο Δημήτρης ο Μαυρίκιος που σκηνοθετούσε και έπαιζε στην παράσταση και ανέβαινε στη σκηνή και μας χειροκροτούσαν μαζί την έζησα στο Εθνικό Θέατρο. Δεν την είχα ζήσει όμως την προηγουμένη σεζόν, ούτε την επόμενη, και την αναζητώ. Γιατί μια φορά να το έχεις ζήσει, ξέρεις πώς είναι και θες να το βρεις. Νομίζω ότι έτσι είναι η δουλειά μας όπως και η ζωή, αναζήτηση στιγμών.

skafida-def-681x454.jpg

Σε έχουμε δει κυρίως σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Είναι κάτι που κυνηγάς, απαραίτητα;

Όχι, ούτε καν, μου αρέσουν πιο πολύ οι πιο μικροί ρόλοι, γιατί οι πρώτοι ρόλοι έχουν πάντα ένα βάρος. Αν έχεις πιο μικρό ρόλο, μπορείς να κάνεις κάτι πιο ιδιαίτερο, γιατί η τηλεόρασή μας είναι στα μαλακά, δεν θέλει ιδιαίτερα πράγματα. Ελάχιστες φορές έχω δει έναν πρωταγωνιστή να είναι ένας άνθρωπος πέραν του μέσου όρου, στο ντύσιμο, στα θέλω του, στα γούστα του, στον τρόπο που μιλάει, ενώ οι δεύτεροι ρόλοι έχουν μια γλύκα πιο ωραία. Όπως η Πένυ στα «Μαύρα μεσάνυχτα». Τους κυνηγάω τους μικρούς ρόλους που αφήνουν το στίγμα τους γιατί είναι μια πρόκληση να έχεις δυο-τρεις σκηνές και να πρέπει να αφήσεις το στίγμα σου, θα πρέπει να δουλέψεις πάρα πολύ.

Υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο από τα μελλοντικά σου σχέδια;

Όχι, προς το παρόν είμαι μαμά στο σπίτι και μου αρέσει πάρα πολύ. Βλέπω πολλή τηλεόραση, ξεκουράζομαι κατά κάποιο τρόπο. Η κούραση του να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν είναι μεγαλύτερη από το να είσαι ηθοποιός στην Ελλάδα και να κάνεις τρεις δουλειές ταυτόχρονα. Συζητάω κάτι για την επόμενη σεζόν. Θα το επιδιώξω να μη χρειαστεί να βγω στην αγορά εργασίας επειδή πρέπει, αλλά επειδή το θέλω.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved