Σαμάνθα Μίσοβιτς: «Αυτός που ανεβάζει γυμνές φωτό μου, μου προκαλεί ψυχολογική καταστροφή»
Showbiz

Σαμάνθα Μίσοβιτς: «Αυτός που ανεβάζει γυμνές φωτό μου, μου προκαλεί ψυχολογική καταστροφή»

Super Κατερίνα: Η Σαμάνθα Μίσοβιτς, λίγο πριν φύγει για τα καλλιστεία «Μις Κόσμος» στην Ινδία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Big Brother, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ψεύτικο προφίλ που έχει δημιουργηθεί στα social media με γυμνές της φωτογραφίες.

Οι γυμνές φωτογραφίες που δεν έχουν κατέβει

«Είναι ένα θέμα που έχει γίνει εδώ και λίγα χρόνια και συνεχίζεται ακόμη. Οι φωτογραφίες δεν έχουν κατέβει ακόμη και δεν μπορώ να πω ότι έχω όλο το υλικό.

Δεν ξέρω τι δείχνουν προς τα έξω, γιατί διαγράφουν τα μηνύματα, μετά μπλοκάρουν τους χρήστες που έστειλαν, γιατί ο κόσμος με γνωρίζει, ο κόσμος ξέρει ότι τα μηνύματα που τους έρχονται δεν είναι από μένα. Έχω σίγουρα κάποιες συνομιλίες. Είναι ένα θέμα το οποίο είχα πει ότι δεν θα δώσω σημασία, πλέον δεν μπορώ να μην δώσω σημασία», είπε αρχικά η Σαμάνθα Μίσοβιτς και συνέχισε:

f4550da9-b38a-4ba2-af04-62ff2876fac4-768x534.png

«Έχει καταντήσει κουραστικό, ασχολούμαι με τη ζωή μου, ας ασχοληθεί και ο κόσμος με τη δικιά του και ειδικά σε ένα τέτοιο κομμάτι με αυτό που κάνουν, είναι πολύ άσχημο.

Δεν είναι ζήλια αυτό, είναι κακία και ψυχολογική καταστροφή θα μπορούσα να πω, δηλαδή αν δεν ήμουν ένας άνθρωπος τόσο δυνατός, ίσως να με επηρέαζε πάρα πολύ δεν ξέρω κι εγώ μέχρι ποιο σημείο. Θα το πάω νομικά, αν δεν σταματήσει αυτό, θα το κυνηγήσω στα άκρα».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved