Τούνη - Αλεξάνδρου: «Χρειαστήκαμε βοήθεια από ειδικό. Ένα παιδί φέρνει σύγχυση στη σχέση»
Showbiz

Τούνη - Αλεξάνδρου: «Χρειαστήκαμε βοήθεια από ειδικό. Ένα παιδί φέρνει σύγχυση στη σχέση»

Super Κατερίνα: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha για το περιστατικό που είχε η Ιωάννα Τούνη με τη βαλίτσα και όχι μόνο.

Αναφέρθηκε επίσης στη μείωση στη διάρκεια του χρόνου της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» και στον ερχομό του παιδιού του ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι χρειάστηκε να ζητήσουν βοήθεια από ειδικό.

«Συμβαίνουν αυτά, μια περιπετειούλα έτσι για να γλυκάνει την κατάσταση. Δεν αναλαμβάνεις εκεί, εγώ πήγα μέσα στο δωμάτιο, άκουγα που έσκουζε και τίποτα», είπε για την περιπέτεια με την βαλίτσα.

Αναφερόμενος στις φήμες για μείωση της ώρας της εκπομπής, είπε:

«Θα γίνει μείωση είκοσι λεπτά στην εκπομπή; Εδώ κάθε μέρα μας προσθέτουν από λίγο. Δεν τα ξέρω όλα αυτά γιατί ουσιαστικά είναι πράγματα του καναλιού και της παραγωγής. Εμείς είμαστε όμως εδώ και ότι μας πουν θα το κάνουμε».

«Από την στιγμή που έγινα πατέρας περιμένω τα πάντα από τον Πάρη και ανυπομονώ. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή από το να γίνεις πατέρας ή μάνα», είπε για τον νέο του ρόλο ως μπαμπάς και συνέχισε:

«Σίγουρα όταν έρχεται ένα παιδί σε μια σχέση προφανώς και φέρνει σύγχυση, εννοείται ότι υπάρχει τεράστια βοήθεια σε αυτό το κομμάτι. Η βοήθεια είναι ότι αρχίζεις και καταλαβαίνεις τον άλλον. Καταλαβαίνεις τις κινήσεις του και καταλαβαίνεις γιατί το κάνει αυτό. Όταν σκας αρχίζεις και ξεσπάς στον άλλον, οπότε σε όλο αυτό πρέπει να υπάρχει μια βοήθεια».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved