Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Αυτές είναι οι ωραιότερες γωνιές στο εσωτερικό του σπιτιού τους
Showbiz

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Αυτές είναι οι ωραιότερες γωνιές στο εσωτερικό του σπιτιού τους

Η Ελένη Μενεγάκη έχει στήσει στο σπίτι της στα Μελίσσια τον επίγειο παράδεισό της όπου ζει μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά τους. 

Μπορεί η ίδια να έχει πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως, πάντα βρίσκει χρόνο για να χαλαρώνει μόνη ή με την οικογένειά της στο μικρό «παλάτι» που έχει δημιουργήσει στα βόρεια προάστια.

menegaki-spiti.jpg

Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν και η ίδια, είναι το «ησυχαστήριο» της, αν και η καλύτερή της είναι όταν είναι ελεύθερη υποχρεώσεων και μπορεί να φύγει για τα Άχλα της Άνδρου που δεν αλλάζει με τίποτα για τις διακοπές της.

Όμως, εφόσον οι δουλειές και οι σχολικές υποχρεώσεις της οικογένειας είναι στην Αττική, η όμορφη παρουσιάστρια έχει φροντίσει ώστε το σπίτι τους να είναι λειτουργικό, άνετο και πολύ ζεστό για την παραμονή τους εκεί.

menegaki-spiti-2.jpg

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, αγαπούν τις ώρες που χαλαρώνουν στο σπίτι τους και δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνη μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει λιχουδιές για όλους.

Το σπίτι της παρουσιάστριας είναι ιδανικό για χαλάρωση καθώς είναι πολύ ζεστό και η διακόσμησή του πολύ προσεγμένη και κλασική.

Έχει γούστο και στιλ και το αποδεικνύει ακόμα και στο σπίτι της. Δείτε την gallery με στιγμιότυπα από το εσωτερικό του σπιτιού στα Μελίσσια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved