Χρανιώτης-Αβασκαντήρα: Το boho σπίτι τους και το μοναδικό παιδικό δωμάτιο του γιου τους!
Showbiz

Χρανιώτης-Αβασκαντήρα: Το boho σπίτι τους και το μοναδικό παιδικό δωμάτιο του γιου τους!

O Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα εδώ και μερικά χρόνια έχουν στήσει το δικό τους σπιτικό που είναι πράγματι πολύ ζεστό και άκρως λειτουργικό. 

Ο ηθοποιός και η όμορφη χορεύτρια έχουν ως μοναδική προτεραιότητά τους τον γιο τους που τους κάνει να είναι πολύ ευτυχισμένοι με κάθε ευκαιρία.

Ζουν σε ένα διαμέρισμα σε μία από τις πιο όμορφες και γραφικές γειτονιές της Αθήνας στην Ακαδημία Πλάτωνος και έχουν διαμορφώσει τους χώρους έτσι ώστε ο μικρός Αλέξανδρος, να κινείται και να παίζει με ασφάλεια και άνεση.

Στους περισσότερους χώρους του σπιτιού οι τοίχοι έχουν βαφτεί με ιδιαίτερα χρώματα που προσδίδουν μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα ενώ τα έπιπλα στο χρώμα του ξύλου «δένουν» απόλυτα με όλη την υπόλοιπη διακόσμηση.

Από τα ξεχωριστά δωμάτια του σπιτιού η κουζίνα όπου η Γεωργία Αβασκαντήρα βάζει τα... δυνατά της για να ικανοποιήσει τους δύο άντρες της ζωής της.

xraniotis.jpg

O Γιώργος Χρανιώτης στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Στο φόντο φαίνεται η σανίδα του σερφ που κάνει συχνά ο ηθοποιός καθώς λατρεύει τα κύματα.

Ξεχωριστό και το παιδικό δωμάτιο του μικρού Αλέξανδρου όπου τα γήινα χρώματα χαρίζουν μεγαλύτερη ζεστασιά ενώ τα comfort έπιπλα προσφέρουν μία πιο μοντέρνα πινελιά αλλά και λειτουργικότητα. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι του ζευγαριού...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved