Τάνια Μπρεάζου: Από το X Factor και το YFSF στο... J2US - Η ηλικία και ο παρτενέρ Γιώργος Αμούτζας
Showbiz

Τάνια Μπρεάζου: Από το X Factor και το YFSF στο... J2US - Η ηλικία και ο παρτενέρ Γιώργος Αμούτζας

Η Τάνια Μπρεάζου είναι η coach του Γιώργου Αμούτζα που το ευρύ κοινό γνώρισε στη σειρά Σασμός, στον φετινό κύκλο του J2US.

Η Τάνια Μπρεάζου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και εντυπωσιακές τραγουδίστριες της εγχώριας ποπ σκηνής.

Δεν περνάει απαρατήρητη ούτε η φωνή της, αλλά ούτε η ενέργεια που δίνει σε κάθε performance της πάνω στην σκηνή. Έχει γεννηθεί 1 Δεκεμβρίου του 1998 και είναι 25 ετών.

Το κοινό την γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο X Factor όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Αμέσως μετά κυκλοφόρησε το πρώτο της single με την Panik Records και ξεκίνησαν οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως την Τάμτα, την Πάολα, τον Σάκη Ρουβά, τον Αντώνη Ρέμο.

Φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου στη σκηνή του “Fantasia”. Μεγάλωσε στη Ρόδο, αλλά η καταγωγή της είναι από την Ρουμανία.

taniabreazou_official_1700260157_3238339372251461390_1415995220.jpg

Ο μπαμπάς της είναι μουσικός και έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι γεμάτο μελωδίες. Τραγουδάει από πέντε χρονών και ήξερε από τότε, ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι. Αφού τελείωσε το σχολείο, πήρε υποτροφία από το Μελάνθειο Ωδείο Ρόδου και σπούδασε Βυζαντινή Μουσική, κάτι που την βοήθησε πολύ ώστε να “πλάσει¨ την φωνή της.

Mετά τη συμμετοχή της στο talent show απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για την φωνή της και την χαρακτήρισαν ανερχόμενη δύναμη στην εγχώρια ποπ σκηνή. Το 2020 συμμετείχε στο σόου μεταμφιέσεων "Your Face Sounds Familiar" κλέβοντας τις εντυπώσεις ενώ το Μάρτιο του 2021 αναδείχθηκε νικήτρια του “All Star YFSF” με την συγκινητική ερμηνεία της ως Celine Dion.

https://www.instagram.com/p/CPg4vn_Hj_J/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved