Όλα όσα έγιναν στον γάμο Χρηστίδου-Μαραντίνη
Showbiz

Όλα όσα έγιναν στον γάμο Χρηστίδου-Μαραντίνη

“Και ποιο όνειρο να φτάσει, εκεί που φτάσαμε εμείς και πόσο αξίζει κάτι αν δεν το μοιραστείς”... έλεγε το προσκλητήριο γάμου της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη. Το ζευγάρι έπειτα από τον πολιτικό γάμο του πριν από περίπου ένα χρόνο, ανέβηκε χτες Κυριακή 16 Αυγούστου και τα σκαλιά της εκκλησίας κάτω από... δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Το ραντεβού δόθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πευκοχωρίου στην περιοχή Κασσάνδρα που βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής με μόλις 30 καλεσμένους. Η Σίσσυ έφτασε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας συνοδευόμενη από τους γονείς της, οι οποίοι και την παρέδωσαν στον άντρα της ζωής της, Θοδωρή Μαραντίνη. Ο άλλος άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της δεν είναι άλλος από τον ενός έτους γιο της, Φίλιππο τον οποίο κρατούσε ο θείος του, αδερφός της Σίσσυς. Ο μικρός Φίλιππος-Ραφαήλ όπως έχει βαφτιστεί, ήταν παρών στην πιο ευτυχισμένη στιγμή των γονιών του και σίγουρα αυτές οι τρυφερές εικόνες θα τον συντροφεύουν για μια ολόκληρη ζωή.
Η Σίσσυ δεν έστησε τον Θοδωρή αφού στις 5 ακριβώς ντυμένη με ένα λιτό νυφικό και λευκό στεφανάκι από λουλούδια στα μαλλιά της πήγε να τον συναντήσει για να ενωθούν με τα ισόβια δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι ευτυχισμένο και ερωτευμένο μοιράστηκε τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής του μόνο με τους κοντινούς του συγγενείς και του στενούς τους φίλους, ενώ έξω από την εκκλησία υπήρχαν 15 σεκιούριτι που περιφρουρούσαν τον χώρο ώστε να μείνουν μακριά οι... ανεπιθύμητοι. Μάλιστα, όπως μάθαμε, ο φωτογράφος που είχε κλείσει ο Θοδωρής και η Σίσσυ για να απαθανατίσει αυτές τις στιγμές τους, έμαθε για το που θα γίνει ο γάμος μόλις 2 ώρες πριν την τελετή.
Μετά το μυστήριο ακολούθησε beach party στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου εκεί οι καλεσμένοι ξεπερνούσαν τα τριακόσια άτομα. Ανάμεσα σ' αυτούς που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος -συνεργάτης της Σίσσυς- και η Κατερίνα Παπουτσάκη που εντυπωσίασε με το νέο look της καθώς επέστρεψε στο φυσικό της χρώμα στα μαλλιά. Το ζευγάρι έξω από την είσοδο του beach bar έκανε κάποιες δηλώσεις, όμως μέσα απαγορεύονταν αυστηρά οι κάμερες. Προς τι αλήθεια όλα αυτά τα μέτρα ασφαλείας;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved