Όλγα Κιουρτσάκη: «Ραγίζει» καρδιές το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της γιαγιάς της
Showbiz

Όλγα Κιουρτσάκη: «Ραγίζει» καρδιές το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της γιαγιάς της

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Άντζελα Δημητρίου καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Η κόρη της τραγουδίστριας, Όλγα Κιουρτσάκη, η οποία είχε πολύ στενές επαφές με τη γιαγιά της «ραγίζει» καρδιές με το βίντεο της.

Ανέβασε τις στιγμές της γιαγιάς της με την κόρη της και συγκινεί. Θυμίζουμε πως στην πρώτη της ανάρτηση η Όλγα –αφού είχε ήδη γίνει γνωστή η θλιβερή είδηση- έγραψε: «Έφυγες και ούτε καν το έμαθα... θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας!».

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η Άντζελα Δημητρίου, δεν θα εμφανιστεί απόψε στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο την απολαμβάνει το κοινό φέτος μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Μάλιστα, ως ένδειξη σεβασμού, το κατάστημα δεν θα ανοίξει καν απόψε.

antzela-dimitriou.jpg

Ειδικότερα, το Barbarella Live Athens, οι επιχειρηματίες και όλο το προσωπικό, σεβόμενοι το πένθος της κ. Άντζελας Δημητρίου ενημέρωσαν ότι το κέντρο διασκέδασης θα παραμείνει κλειστό απόψε το βράδυ.

Η Άντζελα Δημητρίου είχε πει καλεσμένη στο Στούντιο 4 για τη μητέρα της: «Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved