Σαπουντζάκη:Η οργή μέσα από το νοσοκομείο & τα τελευταία νέα για την υγεία της-Πότε παίρνει εξιτήριο
Showbiz

Σαπουντζάκη:Η οργή μέσα από το νοσοκομείο & τα τελευταία νέα για την υγεία της-Πότε παίρνει εξιτήριο

Από το καλό στο καλύτερο πάει η Ζωζώ Σαπουντζάκη ενώ αναμένεται να πάρει το εξιτήριο της από το νοσοκομείο.

Ο Χάρης Αργυρός, image maker της Ζωζώς Σαπουντζάκη μίλησε στο «Στούντιο 4» για τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της και εξήγησε πώς οδηγήθηκε στο λιποθυμικό επεισόδιο, ενώ επίσης, τόνισε πως η αγαπημένη ηθοποιός εξοργίστηκε με τα δημοσιεύματα για τη διαθήκη της.

zozo-sapountzaki.jpg

«Η Ζωζώ είναι μια χαρά. Ενημερώνεται για όλα. Οπότε για το θέμα της διαθήκης εξοργίστηκε πάρα πολύ αλλά προέχει η υγεία πάνω από όλα», είπε και συνέχισε: «Είναι πολύ συγκινημένη από το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου. Μου λέει να μεταφέρω τις ευχαριστίες της και την αγάπη της». Σχετικά με το πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο; «Δεν ξέρω αν θα είναι την Παρασκευή. Θα κριθεί, αύριο θα μας πουν επίσημα. Είναι πολύ καλά, επανέρχεται και θέλει να βγει από το νοσοκομείο. Κάνει τις ασκήσεις της, σιγοτραγουδάει και μου ζητάει ρούχα για να βγει από το νοσοκομείο. Θέλει να είναι περιποιημένη και δεν της αρέσει το κρεβάτι του νοσοκομείου».

Δες το απόσπασμα

«Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή, είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου», είπε η ίδια στην espresso.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved