Συγκινεί ο Πυγμαλιών Δαδακαρίδης: «Εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά»
Showbiz

Συγκινεί ο Πυγμαλιών Δαδακαρίδης: «Εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά»

Δέκα χρόνια από το φευγιό του Σάκη Μπουλά και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια από καρδιάς από τον φίλο του που έφυγε και σκόρπισε θλίψη ολόγυρα.

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα ασπρόμαυρο σκίτσο του Σάκη Μπουλά και μέσα στην εικόνα έγραψε λόγια που είχε πει.

pygmalion_dadakarides_1679925973_3067763874790975517_4118021909.jpg

«Ξέρω το τέλος και δεν μου αρέσει, ό,τι αγαπάω θα με πονέσει. Κρατάω εικόνες και κλέβω χρόνο, γιατί οι χειμώνες με θέλουνε μόνο».

Στη λεζάντα σημείωσε ο ηθοποιός: «Δέκα χρόνια είναι πολλα είναι λίγα δεν ξέρω δεν καταλαβαίνω πολλα αλλάζουν και εγώ και ο κόσμος και εμείς αλλά κάποιες αγάπες δεν αλλάζουν ποτέ εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά σήμερα θα παίξω για εσένα φίλε μας λείπεις …».

Δες το ποστ του

https://www.instagram.com/p/C3nfkMbMx9C/

O σπουδαίος καλλιτέχνης, Σάκης Μπουλάς πέθανε σαν σήμερα, το 2014. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τον καρκίνο, αλλά δεν το έβαζε κάτω. Μέχρι και λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του εμφανιζόταν στην «Ακτή Πειραιώς», συμμετέχοντας στη μουσική παράσταση «ΓκαΓκαΝτίν: Οι γενναίοι της νύχτας», πλάι στους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη. Διέκοψε τις εμφανίσεις του, όταν η υγεία του επιδεινώθηκε. Εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Φεβρουαρίου 2014.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved