Σοκάρει η Γιάννα Τερζή: «Ζω με ένα μόνιμο μούδιασμα και αυτό είναι σαν μόνιμη αναπηρία»
Showbiz

Σοκάρει η Γιάννα Τερζή: «Ζω με ένα μόνιμο μούδιασμα και αυτό είναι σαν μόνιμη αναπηρία»

 

Σοκάρει η Γιάννα Τερζή μιλώντας  για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

Η τραγουδίστρια ανέφερε στο κανάλι της Zoe Pre στο Youtube: «Μου πήρε τρία χρόνια να το πω, σκεφτόμουν συνέχεια αν πρέπει ή όχι. Έκανα ένα χειρουργείο πριν τρία χρόνια στον νωτιαίο μυελό, πήγε πάρα πολύ καλά. Δεν είχα συμπτώματα και το έμαθα κατά λάθος. Μετά από την αφαίρεσή του, ο χρόνος αποκατάστασης ή το πως θα βγεις από εκεί, δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς. Είχα πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου, δεν το περιμένεις ποτέ. Πάνω στον πανικό μου έπρεπε να βρω τον γιατρό που χειρουργεί αυτό το πράγμα και ένας λόγος που το μοιράστηκα ήταν επειδή δεν κάνουν όλοι οι γιατροί για όλα τα πράγματα.»

Yianna-Terzi-Selini-Backstage.jpg

Και πρόσθεσε: «Ήμουν τυχερή που πήγα σε γιατρό που δεν με άφησε παράλυτη. Όταν βγαίνεις από το χειρουργείο από τη μέση και κάτω είσαι παράλυτη και για ενάμιση χρόνο τα πράγματα είναι δύσκολα. Έπρεπε να τα κάνω όλα από την αρχή, να περπατάω, όλα. Δεν μου άφησε κάποιο κουσούρι. Τον πρώτο καιρό παίρνεις ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά. Ζω με ένα μόνιμο μούδιασμα και αυτό είναι σαν μόνιμη αναπηρία.»

5249ff9e-yiannaterzi_1690830843_3159240549563033551_12434264-(1).webp

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα ήθελα να μιλήσω και να βοηθήσω τον κόσμο σχετικά με τις αόρατες αναπηρίες, διότι είναι πιο ύπουλες. Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη σε παραστατικά όπως το δικό μου. Δεν υπάρχει εξειδίκευση, γιατί είναι λίγα τα περιστατικά. Εγώ έχω πάρει τον χρόνο μου να ξαναδώ πώς θα γυρίσω στον αυθεντικό εαυτό μου και να γίνω αυτό που πραγματικά είμαι. Θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου από το να φέρνω κοντά ταξικά πράγματα».

yiannaterzi_copy_1_copy_1.jpg

Δείτε όσα είπε παρακάτω.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved