Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που μίλησε για τον Μάκη της και… έσταζε μέλι!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που μίλησε για τον Μάκη της και… έσταζε μέλι!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος γιόρτασαν πρόσφατα την 9η επέτειο του γάμου τους και όλοι ευχόμαστε να βρούμε έναν έρωτα σαν αυτόν - αν δεν τον έχουμε βρει ήδη! 

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει βρει στα μάτια του Μάκη Παντζόπουλου τον έρωτα, τον φίλο, τον σύζυγο, τον σύντροφο και τον συνοδοιπόρο της σε όλα. Έχουν δημιουργήσει τη δική τους ευτυχισμένη οικογένεια και λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί.

Για την 9η επέτειο του γάμου του, προσφάτως το ζευγάρι βρέθηκε στο Εδιμβούργο, πόλη στην οποία εδώ και λίγους μήνες σπουδάζει η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, η Λάουρα.

Χωρίς πολλά λόγια, η Ελένη Μενεγάκη κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «Ευτυχία είναι...».

menegaki.jpg

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κρύψει ποτέ τον έρωτά της για τον Μάκη Παντζόπουλο και σε κάθε ευκαιρία, είτε τηλεοπτική, είτε προσωπική, δε διστάζει να μιλήσει για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Ο μεγάλος έρωτας & τα τρυφερά σχόλια της Ελένης

Παλαιότερα μάλιστα, είχε κάνει το εξής σχόλιο και είχε καταφέρει να μας συγκινήσει: «Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου, υπάρχουν στιγμές που το λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δυο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω».

Αξέχαστο έχει μείνει και το σχόλιό της για την 5η επέτειο του γάμου τους: «Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένο, σε κάνουν κιόλας».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια με αφορμή τα γενέθλιά του συζύγου της είχε σχολιάσει: «Η ζωή μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμόγελα και αγάπη».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Γυναίκα, η Ελένη Μενεγάκη είχε μιλήσει ανοιχτά για την απόφασή της να παντρευτεί για τρίτη φορά:

«Τώρα είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δε το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη, γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούργια δεδομένα. Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved