Παππά-Λάζαρης: Βόλτα για ψώνια στο Μαρούσι - Τα casual looks του ζευγαριού που θα λατρέψεις
Showbiz

Παππά-Λάζαρης: Βόλτα για ψώνια στο Μαρούσι - Τα casual looks του ζευγαριού που θα λατρέψεις

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης εντοπίστηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, απολαμβάνοντας τη βόλτα τους!

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν μπορούν να κρύψουν την αγάπη τους και το πάθος τους!

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, καθώς είχε βγει για μία χαλαρή βόλτα με σκοπό να απολαύσει τα ψώνια του.

Η Δανάη Παππά για τη βόλτα της με τον σύντροφό της επέλεξε ένα casual look, το οποίο ολοκληρωνόταν με ένα μαύρο πουλόβερ που έφερε σχήμα καρδιάς στο στήθος, ένα παντελόνι σε καφέ απόχρωση και λευκά sneakers.

Ο Λάμπρος Λάζαρης για την έξοδό του με την αγαπημένη του κινήθηκε σε παρόμοιο στιλ. Το λαδί oversized φούτερ του έκανε τη διαφορά όμως...

Η Δανάη Παππά έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση της με τον σύντροφό της ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε πως είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

«Ο σύντροφός μου είναι πολύ αυστηρός κριτής και μου αρέσει πολύ αυτό. Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση μας και αν γίνει, όλα καλά. Τώρα είμαστε τέλεια. Στην αρχή όταν ήταν η σχέση μας φρέσκια, με ενοχλούσε που γράφανε για εμάς», είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε εδώ την gallery με τις φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved