J2US-Γιάννης Σεβδικαλής: Το σοκαριστικό ατύχημα, ο ακρωτηριασμός και ο έρωτας με τη Σοφία Κουρτίδου
Showbiz

J2US-Γιάννης Σεβδικαλής: Το σοκαριστικό ατύχημα, ο ακρωτηριασμός και ο έρωτας με τη Σοφία Κουρτίδου

Ο Γιάννης Σεβδικαλής εμφανίζεται στη φετινή σεζόν του Just the Two of Us μαζί με την αγαπημένη του, Σοφία Κουρτίδου. Η ζωή του παραολυμπιονίκη όμως, υπήρξε πιο σκληρή απ' ό,τι νομίζουμε. 

Ο Γιάννης Σεβδικαλής σε πρόσφατη συνέντευξή του με τη σύντροφό του, Σοφία Κουρτίδου, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είχε μιλήσει για το ατύχημα με τρένο από το οποίο έχασε τα δυο του πόδια.

Αρχικά, ο Γιάννης Σεβδικαλής είπε: «Ήταν το 2012 στο Γκάζι στην Ιερά Οδό και Κωνσταντινουπόλεως. Είναι πολύ επικίνδυνα εκεί γιατί δεν υπάρχει μέριμνα. Ήταν μία διάβαση με ελλιπή ορατότητα, μία διάβαση που δεν υπήρχε σήμανση, ούτε ήχος, ούτε φύλακας, το τρένο δεν κόρναρε. Εγώ δεν αντιλήφθηκα το τρένο, κοίταξα δεξιά και αριστερά και ξαφνικά το τρένο ήταν αριστερά μου. Με χτύπησε μετωπικά. Με παίρνει από κάτω, ήμουν πεζός. Με πήγε 20 μέτρα. Εκείνη τη μέρα δεν ήμουν στη δουλειά, είχα βγει έξω χωρίς να έχω πιει. Δε μπορούσα να αντιδράσω. Επιπλέον ακόμα παλεύουμε να λάβουμε τις αποζημιώσεις».

Και η Σοφία Κουρτίδου πρόσθεσε ότι το τρένο έτρεχε αρκετά και παραπάνω από το όριο και μάλιστα του έχουν στείλει ένα χαρτί που λέει ότι θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ γιατί το τρένο καθυστέρησε να φτάσει στον προορισμό του.

Ο έρωτας με τη Σοφία Κουρτίδου

Το ζευγάρι, πέρα από το συγκλονιστικό ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του Γιάννη Σβεδικαλή, έχει μιλήσει αρκετές φορές και για τη σχέση του.

«Εγώ πλησίασα τον Γιάννη για να κάνουμε μια συνέντευξη για την προσβασιμότητα για λόγους ορατότητας και κατά καιρούς παρουσιάζω πολλές ιστορίες ανθρώπων. Εγώ είδα όλο τον κόσμο. Μου έχει μάθει τόσα πράγματα. Μου έγινε ένα κλικ χωρίς να τον γνωρίζω και απλά μιλήσαμε για να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη. Ήθελα να παρουσιάσω έναν φωτεινό άνθρωπο, αλλά τελικά βρεθήκαμε να φωτίζουμε ο ένας τη ζωή του άλλου. Έξω συναντηθήκαμε. Συναντιόμασταν για αρκετό καιρό. Κάναμε και με τη μουσική πράγματα. Ο Γιάννης με γοήτευσε από την πρώτη στιγμή. Το χαμόγελό του. Σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε. Είναι η ομορφιά αυτή που πηγάζει από μέσα. Δεν γίνεται αυτό να μη το αναγνωρίσεις από την πρώτη στιγμή», είπε η Σοφία Κουρτίδου.

«Στη Σοφία είδα όλο τον κόσμο. Μαθαίνω πράγματα καθημερινά», ανέφερε εκείνος με τη σύντροφό του να συμπληρώνει: «Και οι δύο εξελισσόμαστε. Έχουμε πολλούς κοινούς παρονομαστές. Έχουμε και διαφορές».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved