H συγκίνηση της Φαίης Σκορδά - «Δεν φεύγει ποτέ ο πόνος…»
Showbiz

H συγκίνηση της Φαίης Σκορδά - «Δεν φεύγει ποτέ ο πόνος…»

Ο Άγγελος Πυριόχος ήταν στην εκπομπή, Fay’s Time  και με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που περνά η Άντζελα Δημητρίου, η οποία έχασε τη μητέρα της, ο δημοσιογράφος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του πατέρα του και συγκίνησε τη Φαίη Σκορδά, αφού και εκείνη έχασε πρόσφατα τον πατέρα της.

Ο Άγγελος Πυριόχος είπε: «Πρόσφατα το έχω ζήσει και με τον δικό μου τον πατέρα. Ο πόνος είναι κάτι που μένει, γλυκαίνει σιγά σιγά από την πορεία των χρόνων. Αλλάζει μορφή ο πόνος».

Και πρόσθεσε: «Θα το συνειδητοποιήσεις κι εσύ Φαίη μου, δεν φεύγει ποτέ ο πόνος. Τον πατέρα μου τον έχω μόνιμα δίπλα μου. Είναι πολλές φορές που γυρίζω και λέω: “εδώ είσαι;”».

Capture.jpg

Και συνέχισε λέγοντας ο πρώην συνεργάτης της Φαίης: «Εμένα πέθανε ο μπαμπάς μου την ώρα που δίναμε συνέντευξη Τύπου για το θα σε πάρω να φύγουμε. Κι έφυγα σαν τρελός, πήγα στο νησί, έγινε η κηδεία, γύρισα για την πρεμιέρα. Ήμουν στην πρεμιέρα και είχα την εντύπωση ότι ήμουν στην κηδεία εκεί που δίνουν συλλυπητήρια. Έτσι είναι η ζωή, ξέρεις σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνεις πόσο δυνατός είσαι… Όπως κι εσύ ήσουν».

32.jpg

«Sorry σε έβγαλα εκτός θέματος. Συγγνώμη», είπε ο Άγγελος και η Φαίη βούρκωσε τονίζοντας: «Είναι αυτό που προχωράμε και είναι πολύ σημαντικό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved