Άντζελα Δημητρίου: Οι άνθρωποι που στέκονται στο πλευρό της - Πώς η Όλγα έμαθε για τη γιαγιά της
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: Οι άνθρωποι που στέκονται στο πλευρό της - Πώς η Όλγα έμαθε για τη γιαγιά της

Δύσκολες ώρες περνά η Άντζελα Δημητρίου καθώς χθες, 21 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα της, το στήριγμά της και αρκετοί φίλοι της βρέθηκαν στο πλευρό της.  

Η κουμπάρα της τραγουδίστριας, Κατερίνα Κούτρη, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Άντζελα Δημητρίου.

Αρχικά είπε: «Η φυσική ροή των πραγμάτων είναι να φεύγει ο γονιός και να μένει το παιδί».

Και πρόσθεσε: «Λέμε ότι ήταν πλήρης ημερών, αλλά είναι η μανούλα σου και όταν είσαι σε ευάλωτη κατάσταση, όπως είναι αυτήν την περίοδο το παράπονο μεγαλώνει».

dimitriou-me-th-mana-ths.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω μιλήσει με την Άντζελα, γιατί χθες που έγινε το συμβάν, είμαι υπέρ της διακριτικότητας. Σήμερα θα πάω από το σπίτι της να δω πώς είναι, αν χρειάζεται να βοηθήσουμε σε κάποιες διαδικασίες. Το να μιλάς λίγο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερο», τόνισε.

angela-dimitriou.jpg

Σύμφωνα με το Πρωινό Σουσού, οι πρώτοι που βρέθηκαν στο πλευρό της, ήταν η μάνατζέρ της, Βάσω Καπώνη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Δήμος Αναστασιάδης και η Εύη Δρούτσα.

Όπως είπε, η Κατερίνα Κούρτη, η Όλγα Κιουρτσάκη έμαθε για τον θάνατο της γιαγιάς της από την οικιακή τους βοηθό.

pieridi-kiourtsaki.jpg

Η Άντζελα Δημητρίου θα είναι κανονικά το Σάββατο στο J2US, αλλά και στο νυχτερινό κέντρο, Barbarella όπου εμφανίζεται με τον Δήμο Αναστασιάδη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved