Κατερίνα Καινούργιου: Με XL over knee boots και απίθανο μίνι μαύρο φόρεμα στο κέντρο της Αθήνας
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Με XL over knee boots και απίθανο μίνι μαύρο φόρεμα στο κέντρο της Αθήνας

Μια ακόμη σούπερ σικάτη εμφάνιση για την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα αγαπά τις βόλτες στο κέντρο της Αθήνας κι έτσι συχνά απολαμβάνει τις βόλτες της κι εμείς φυσικά τις απίθανες στιλιστικές επιλογές της.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να περπατά ελαφρώς βιαστική στο κέντρο της Αθήνας ωστόσο προλάβαμε να παρατηρήσουμε το υπέροχο και σικάτο outfit της.

7216_KATERINA_KENOYRGIOY_422024.jpg

Πιο συγκεκριμένα για τη βόλτα της η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε κομψό μαύρο μίνι φόρεμα με λεπτομέρειες και ζωνάκι που αναδείκνυε την λεπτή της μέση. To look της απογείωσε με ένα ζευγάρι XL over knee boots.

Δες την στη gallery

Όσο για το πώς διατηρείται μόνιμα στο ιδανικό -για εκείνη- βάρος; Η ίδια έχει πει πως:

«Διαφωνώ με το ότι η υγιεινή διατροφή ή η διατροφή που κάνεις για να χάσεις βάρος είναι άνοστη. Για παράδειγμα, εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αλάτι, προτιμώ όμως αυτό που έχει λιγότερο νάτριο, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς σοκολάτα, θα φάω όμως τη μαύρη, ίσως δε φάω μια τεράστια σοκολατίνα, αλλά θα φάω μία γκοφρέτα σοκολάτας. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς λάδι, αλλά χρησιμοποιώ λιγότερο, δεν επιλέγω το μπαλσάμικο, αλλά βάζω μηλόξιδο που είναι και αποτοξινωτικό. Θέλω να μου αρέσει το φαγητό μου. Αν έπρεπε να τρώω άνοστα για να είμαι λεπτή, δε θα τα κατάφερνα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved