Εβελίνα Νικόλιζα: Το aesthetic και γεμάτο υπέροχα διακοσμητικά σπίτι της είναι warm και cozy
Showbiz

Εβελίνα Νικόλιζα: Το aesthetic και γεμάτο υπέροχα διακοσμητικά σπίτι της είναι warm και cozy

Σε ένα υπέροχο σπιτικό το οποίο έχει επιμεληθεί με πολλή αγάπη και φροντίδα ζει η Εβελίνα Νικόλιζα.

H κόρη της Mπέσυς Αργυράκη ασχολείται ενεργά με το YouTube, ενώ και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» με την Ναταλία Γερμανού. Η όμορφη παρουσιάστρια συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται εικόνες μέσα από το σπίτι της.

evelina_nikoliza_1708267872_3305512954293801169_320767452.jpg

Ονειρεμένο με υπέροχη αισθητική, γεμάτο φυτά, καταπληκτικά διακοσμητικά τα οποία έχει φέρει από τα ταξίδια της στο εξωτερικό, άνετους καναπέδες και μια φανταστική και warm κρεβατοκάμαρα.

Δες φωτογραφίες στη gallery

«Εξαρτάται από τη μέρα αν ασχοληθώ. Άμα δεν είμαι καλά θα ασχοληθώ, άμα είμαι καλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ, ούτε να σκάσω. Είναι ωραίο ότι ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του αλλά όταν αυτή είναι προσβλητική δεν είναι ωραίο ούτε για αυτόν που τη λέει γιατί δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα από πίσω. Εκεί στενοχωριέμαι και λίγο για αυτούς τους ανθρώπους που δεν περνάνε καλά και ξεσπάνε σε άλλους.

Ναι, στενοχωρήθηκα για τα σχόλια για τα κιλά μου. Είναι ένα θέμα που με απασχολούσε γιατί έχω προσπαθήσει πολύ να είμαι υγιής και έφτασα σε ένα σημείο που δεν ήμουν», απάντησε πρόσφατα σχετικά με το αντιδρά στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει στα social media.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved