To απίθανο σύνολο της Μαρί Σαντάλ, το βιβλίο της Κοσιώνη και η σπάνια εμφάνιση της Σεμπεκοπούλου
Showbiz

To απίθανο σύνολο της Μαρί Σαντάλ, το βιβλίο της Κοσιώνη και η σπάνια εμφάνιση της Σεμπεκοπούλου

Υπέροχες και σπανές εμφανίσεις στην πρωτεύουσα! Πού συναντήσαμε τη Σία Κοσιώνη και τη Νταίζη Σεμπεκοπούλου και τι φόρεσε η Μαρί Σαντάλ σε πρόσφατη έξοδό της στο κέντρο της Αθήνας;

Η Σία Κοσιώνη έγραψε το πρώτο παιδικό βιβλίο της και πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ. Στο πλευρό της βρέθηκαν αξιόλογοι συνάδελφοι αλλά και ο σύζυγό της, Κώστας Μπακογιάνης. Το πρώτο βιβλίο της παρουσιάστριας έχει τίτλο «Μια άλλη ιστορία» . Η Σια Κοσιώνη μέσα από το βιβλίο της μας ταξιδεύει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, στον κόσμο της δημοσιογραφίας, με ένα παραμύθι που δείχνει στα παιδιά την δύναμη και την αξία των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων.

Στο κέντρο της Αθήνας συναντήσαμε τη Μαρί Σαντάλ, η οποία για μια ακόμη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα με το σύνολο που επέλεξε. Πιο συγκεκριμένα στην πρόσφατη έξοδό της παρέα με τον σύζυγό της, Παύλο φόρεσε ένα crop φαρδύ παντελόνι σε γκρι απόχρωση, το οποίο συνδύασε με παλτό σε εκρού απόχρωση και καφέ μποτάκια. Τα βλέμματα βέβαια «έκλεψε» η κομψή τσάντα χειρός διάσημοι οίκου. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Μαρί Σαντάλ απόλαυσε τη βόλτα της στο κέντρο που τόσο αγαπά.

Τέλος, είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε τη Νταίζη Σεμπεκοπούλου σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της. Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει, τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν τη βλέπουμε συχνά. Αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Θέατρο Βικτώρια, οπού και παρακολούθησε την Επίσημη πρεμιέρα "Amber Alert". Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η ηθοποιός παραμένει μια κούκλα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved