Άριελ Κωνσταντινίδη για τον πρώην σύζυγό της: «Τον αγάπησα μία φορά, αυτό θα είναι για πάντα»
Showbiz

Άριελ Κωνσταντινίδη για τον πρώην σύζυγό της: «Τον αγάπησα μία φορά, αυτό θα είναι για πάντα»

Για τα πραγματικά συναισθήματα που έχει, ακόμα και μετά από το διαζύγιο για τον πρώην σύζυγό της, αποκάλυψε η Άριελ Κωνσταντινίδη

Η ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Ελένη δεν έκρυψε ότι οι πρώτες σκέψεις της για το συγκεκριμένο θέμα ήρθαν όταν τα δίδυμα αγόρια της τη ρώτησαν αν αγαπάει τον πατέρα τους.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Πολλές φορές τα παιδιά μου με είχαν ρωτήσει: αγαπάς τον μπαμπά; και για καιρό αισθανόμουν λίγο κάπως έτσι και έλεγα: “Αφού είναι ο μπαμπάς σας, φυσικά τον αγαπάω”. Τώρα έχω φτάσει σε άλλο σημείο… Ναι βεβαίως τον αγαπάω» είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη και συνέχισε τονίζοντας:

«Τον αγάπησα μία φορά, αυτό θα είναι για πάντα. Είμαι πιο σίγουρη σε αυτό που θα πω γιατί έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Από την στιγμή που έχεις αγαπήσει κάποιον αυτό δεν χάνεται ποτέ. Υπάρχει όμως οι σκιές, τα εμπόδια, οι εγωισμοί και επίσης το να μην ταιριάζεις με τον άλλον για να κάνεις παρέα».

Η ηθοποιός επίσης αναφέρθηκε στην ίδια συνέντευξη και για τις συνεργασίες της: «Έχω την πολυτέλεια να λέω όχι σε επαγγελματικές προτάσεις. Παλιά φοβόμουν ότι δεν θα έβρισκα ξανά δουλειά. Στο παρελθόν θεωρούσα πως η αξία μου και η υπόστασή μου υπήρχε μόνο όταν δούλευα συνέχεια, και αυτό δεν το άντεχα. Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά γιατί έπρεπε να βρω την Άριελ».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved