Ξανθούλα Τζερεφού: Το GNTM, η μάχη με τον διαβήτη & το νέο μεγάλο βήμα στο μόντελινγκ
Showbiz

Ξανθούλα Τζερεφού: Το GNTM, η μάχη με τον διαβήτη & το νέο μεγάλο βήμα στο μόντελινγκ

Η Ξανθούλα Τζερεφού από plus size μοντέλο του GNTM εξελίχθηκε στο πρώτο μοντέλο που περπάτησε σε catwalk με αισθητήρα γλυκόζης!

Την αγαπημένη μας ginger την είχαμε γνωρίσει στον πρώτο κύκλο του GNTM το 2018 και ομολογούμε πως η εμφάνισή της την είχε κάνει να ξεχωρίσει!

Έξι χρόνια μετά το reality ομορφιάς, η Ξανθούλα Τζερεφού συνεχίζει να ασχολείται με το modeling, ενώ παράλληλα έχει βρει το πάθος της στην υποκριτική, καθώς σύμφωνα με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σπουδάζει στη δραματική σχολή «Βεάκη».

tzerefoy

Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Πλέον μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία των plus size μοντέλων, αλλά η ίδια δε σταμάτησε να αγαπά ποτέ τον εαυτό της. Σε παλαιότερή της συνέντευξη είχε αποκαλύψει:

«Δεν έκρυψα ποτέ πως πήρα κιλά στα 17 μου χρόνια. Το να χάσω τα κιλά που πήρα δεν ήταν ποτέ στις βλέψεις μου όμως. Συνέβη από μόνο του στην διάρκεια της πρώτης καραντίνας, χωρίς κάποια δίαιτα. Απλώς συνέβη, δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Μαγείρευα σπίτι και έκανα λίγη παραπάνω γυμναστική, γιατί όπως όλοι εκείνη την περίοδο είχα πολύ ελεύθερο χρόνο. Σίγουρα με βοήθησε και ο γρήγορος μεταβολισμός μου».

Tzerefoy

Η μάχη με τον διαβήτη και το show του Ζούλια

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το πάθος της για το μόντελινγκ την έκανε το πρώτο μοντέλο στην Ελλάδα που έκανε πασαρέλα φορώντας τον αισθητήρα γλυκόζης, στο show του Βασίλη Ζούλια το 2023.

Όπως είχε αποκαλύψει και στο GNTM, το μοντέλο διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1 όταν ήταν 7,5 χρονών, κάτι τέτοιο όμως δε στάθηκε εμπόδιο στα όνειρά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved