Σπυροπούλου: Εμφάνιση με φόρμα στους δρόμους της Αθήνας μετά την είδηση της 2ης εγκυμοσύνης
Showbiz

Σπυροπούλου: Εμφάνιση με φόρμα στους δρόμους της Αθήνας μετά την είδηση της 2ης εγκυμοσύνης

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας σε μία πρώτη εμφάνιση λίγες μέρες αφού ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της! 

Η νέα μανούλα αποφάσισε να βγει μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να απολαύσει τον ηλιόλουστο καιρό.

Για την εμφάνισή της η εγκυμονούσα επέλεξε ένα total black look με λευκά sneakers και όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω η γνωστή παρουσιάστρια ήταν αρκετά ευδιάθετη και χαλαρή.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχουν ακόμη ένα παιδί, τον Βλάσση, που ήρθε στον κόσμο πριν από περίπου ένα χρόνο.

Τώρα, ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους ακόμα περισσότερο!

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της on camera και αποκάλυψε ότι οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι.

Αρχικά είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ χαρούμενη δίπλα στον σύζυγό μου, στο νέο αυτό εγχείρημα. Είναι και η μαμά μου εδώ, μαγειρεύει για τον μικρό. Ξυπνάει ακόμα το βράδυ. Τη νύχτα έχουμε κόψει το βραδινό τάισμα. Ο Βασίλης κοιμάται λίγο πιο βαθιά».

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος, τότε εκείνη το επιβεβαίωσε: «Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που λέω ψέματα γενικότερα, σίγουρα είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση. Αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένειά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Με τον άντρα μου ξέρουμε το φύλο του μωρού και θα το κρατήσουμε για εμάς»!

Και αποκάλυψε ότι οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι: «Τους πρώτους μήνες σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, δεν ξέρω, όπως θες πες το. Στην πρώτη δεν το είχα, αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Δείτε εδώ την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved