H statement φούστα της Καινούργιου, η black & white Σταματίνα & ο Σρόιτερ
Showbiz

H statement φούστα της Καινούργιου, η black & white Σταματίνα & ο Σρόιτερ

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και στη λαμπερή εκδήλωση παρευρέθηκαν παρουσιαστές και δημοσιογράφοι του σταθμού.  

Τα μέλη της «οικογένειας» του Alpha έδωσαν ραντεβού σε γνωστό κτήμα της Αθήνας και απόλαυσαν την εκδήλωση για την κοπή της πίτας, η οποία σηματοδοτεί το νέο έτος, το 2024.

Ανάμεσα στους παρουσιαστές και στους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στο λαμπερό event ήταν και η Σταματίνη Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Αντώνης Σρόιτερ.

Η Κατερίνα Καινούργιου για ακόμη μία φορά έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση κι έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια για την κοπή της βασιλόπιτας του Alpha επέλεξε μία πράσινη φούστα μέχρι τον αστράγαλο αλά 60s' που έκλεψε τις εντυπώσεις. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε ένα μαύρο off shoulder top ενώ τα μαλλιά της «κυμάτιζαν» στους ώμους της.

Ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία παρευρέθηκε στην εκδήλωση με τα μέλη της ομάδας του Happy Day. Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε μία pencil μαύρη φούστα που κολάκευε την καλλίγραμμη σιλουέτα της κι ένα λευκό τοπάκι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πόζαρε για τους φωτογραφικούς φακούς με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Alpha επέλεξε ένα balck and white outfit, φυσικά με επίσημο κοστούμι, όπως τον έχουμε συνηθίσει.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφικό υλικό από την την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Alpha:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved