Νίκος Γκέλια: Αυτή είναι η κατά 6 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγός του και είναι κούκλα
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Νίκος Γκέλια: Αυτή είναι η κατά 6 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγός του και είναι κούκλα

Ο Νίκος Γκέλια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της κατά 6 χρόνια μεγαλύτερης συζύγου του. Η γυναίκα της ζωής του είναι κούκλα και βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό του. 

Ο Νίκος Γκέλια είναι ένας ταλαντούχος και καταξιωμένος ηθοποιός της γενιάς του και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει δημιουργήσει μια λαμπρή καριέρα και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά από εκείνον.

Πέρα από την καριέρα του όμως, έχει αφοσιωθεί και στην οικογένειά του, καθώς με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει μία μικρή κορούλα.

«Ήθελα να έχω παιδί κοντά στα 30 επειδή έχω έναν αδελφό 13 χρόνια μικρότερο που ουσιαστικά τον μεγάλωσα εγώ. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο στο παιδί μου. Η κόρη μου δεν με έχει δει ποτέ στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει η κόρη μου τι δουλειά κάνω. Τη ρωτάνε στο σχολείο “ο μπαμπάς σου είναι στο Ναυάγιο;” και απαντά ”όχι, στο σπίτι είναι”», δήλωσε παλαιότερα στην εκπομπή «Πάνε Δανάη».

gkelia.jpg

Και πρόσθεσε: «Όντας Αλβανός εκείνη την περίοδο ήταν από μόνο του πολύ δύσκολο. Ήμουν δέκτης ξενοφοβικών φράσεων, αλλά νομίζω πως αυτό αλλάζει, έχω τεράστια ελπίδα για τη νέα γενιά. Ένας δάσκαλος μου είχε πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την ελληνική ιστορία γιατί δεν είμαι Έλληνας. Είναι απίστευτο το πώς η Ελλάδα έχει το δίκαιο του αίματος και όχι το δίκαιο του τόπου».

Όσο για τη σύζυγό του ο Νίκος Γκέλια ανέφερε: «Με μάγεψε η ομορφιά της. Με γοήτευσε το ότι είναι μεγαλύτερή μου και ότι επαγγελματικά δραστηριοποιείται σε διαφορετικό κλάδο, είναι μηχανικός. Με κέρδισε, επίσης, ο αυτοσαρκασμός της. Είναι πολύ ωραίο ο άλλος να έχει χιούμορ και μάλιστα να διακωμωδεί πρωτίστως τα δικά του θέματα. Το θεωρώ δείγμα ευφυίας.

gkelia-(2).jpg

Κι επιστρέφω στο θέμα της ηλικίας για να σου πω ότι, ενώ είναι 6 χρόνια μεγαλύτερή μου, μοιάζει με 18 χρονών. Αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα. Είχαμε πάει στη Γερμανία, όπου με κάλεσαν για μια ταινία και σε ένα μπαρ εμένα με άφησαν να περάσω κανονικά, ενώ στη γυναίκα μου ζήτησαν ταυτότητα.

Είναι εξαιρετική. Και με έχουν βοηθήσει πολύ ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητά της στο πως να διαπραγματεύομαι τα οικονομικά στη δουλειά μου. Είμαι πολύ κακός στο να μιλάω για χρήματα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved