Γιάννης Ράμος: Πέθανε ο ξάδελφος της Παπαρίζου και φωνή του Big Brother
Showbiz

Γιάννης Ράμος: Πέθανε ο ξάδελφος της Παπαρίζου και φωνή του Big Brother

Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ράμος, ο ηθοποιός που είχε δώσει φωνή στον Big Brother τις τελευταίες δύο σεζόν.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους αγαπημένους του ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται η ξαδέρφη του και γνωστή τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου.

Θυμίζουμε ότι στο Big Brother, ήταν εκείνος που έδινε οδηγίες, έκανε παρατηρήσεις και τιμωρούσε τους παίκτες. Και μπορεί ο ΣΚΑΪ να ήθελε να κρατήσει ένα μυστήριο, τελικά η αποκάλυψη είχε γίνει! Ο Γιάννης Ράμος ήταν η φωνή του Μεγάλου Αδερφού και είχε συνεργαστεί μάλιστα και με την Έλενα Παπαρίζου και στο Voice!

IMG-7701.jpg

Ο Γιάννης Ράμος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 47 ετών. Ο αδελφός της Έλενας Παπαρίζου αποχαιρέτησε τον ξάδερφό του, με μία ανάρτηση στα social media, στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι».

Φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να συλλυπηθούν τον Ντίνο αλλά και όλη την οικογένεια για τον θάνατο του συγγενικού τους προσώπου, χωρίς όμως να γίνει γνωστή κάποια άλλη λεπτομέρεια.

Εκείνο που θεωρείται δεδομένο είναι πως η απώλεια αυτή έχει επηρεάσει και την Έλενα Παπαρίζου η οποία είναι πολύ ευαίσθητη και ιδιαίτερα συναισθηματική. Όσοι τη γνωρίζουν λένε πως η τραγουδίστρια έκανε πολύ καιρό για να ξεπεράσει την απώλεια του πατέρα της ο οποίος ήταν το στήριγμά της και μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

dinos-paparizos.webp

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved