Αλίκη Κατσαβού: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση για τα 4 χρόνια χωρίς τον Βουτσά: «Αδειάζει ο κόσμος»
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση για τα 4 χρόνια χωρίς τον Βουτσά: «Αδειάζει ο κόσμος»

Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια χωρίς τον αξέχαστο Κώστα Βουτσά και η τελευταία του σύζυγος, η Αλίκη Κατσαβού, η οποία και του χάρισε έναν υπέροχο γιο, τον Φοίβο, δεν θα μπορούσε παρά να εκφράσει τα συναισθήματά της για τη μεγάλη αυτή απώλειά της. 

Φανερά φορτισμένη συναισθηματικά, η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε μία φωτό του αξέχαστου κωμικού μας και έγραψε στη λεζάντα της:

«Αδειάζει ο κόσμος με τόσους τρόπους δίχως εσένα! Έλεγες "από πάνω μας κυκλοφορούν μοίρες... καλομοίρες και κακομοίρες. Κι αν είσαι γκρινιάρης, κλαψιάρης και κακός σε βρίσκουν οι κακομοίρες και λένε, πάμε να του δώσουμε κι άλλη δυστυχία να τον κάνουμε για πάντα δικό μας.

Κι αν είσαι γελαστός, αισιόδοξος και καλός σε βρίσκουν οι καλομοίρες και λένε πάμε να τον γεμίσουμε ευτυχία να τον έχουμε δικό μας". Τις μέρες Κώστα κάπως τα καταφέρνω να κρατώ τις καλομοίρες που είχες μαζέψει, αλλά τις νύχτες που βραδιάζει ο κόσμος χωρίς εσένα δεν τα καταφέρνω πάντα».

Η Αλίκη Κατσαβού, μιλώντας στο gossip-tv με αφορμή τα 4 χρόνια από τον θάνατό του, δεν έκρυψε το μεγάλο κενό που νιώθει λόγω της απουσίας του μεγάλου ηθοποιού ο οποίος άφησε το αποτύπωμά του στον ελληνικό κινηματογράφο και τον κ΄σμο της υποκριτικής γενικότερα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/C3zcA8Qq5hO/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved