Μπάρκα και Γερμανού ταυτίστηκαν! Το όλο νόημα μήνυμα στα social: «Έξυπνο είναι όταν...»
Showbiz

Μπάρκα και Γερμανού ταυτίστηκαν! Το όλο νόημα μήνυμα στα social: «Έξυπνο είναι όταν...»

Μπορεί η Δανάη Μπάρκα να μην ήθελε μέσα από την εκπομπή της να κάνει κανένα σχόλια αναφορικά με το βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, όμως ήρθε ένα story που «λέει» πολλά περισσότερα.

Να πούμε βέβαια σε αυτό το σημείο πως το συγκεκριμένο μήνυμα ανήρτησε πρώτα η Ναταλία Γερμανού και προφανώς ταυτίστηκε η Δανάη, το κόπιαρε και το έκανε ένα ωραιότατο story.

barka-(7).jpg

«Έξυπνο είναι όταν πιστεύεις τα μισά από όσα ακούς. Ιδιοφυές είναι όταν ξέρεις ποια μισά…», απαντώντας ουσιαστικά σε όλα όσα έχουν ειπωθεί από την ώρα που κυκλοφόρησε το βίντεο.

Δες το story της.

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους. Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω», αρκέστηκε να πει γενικώς μέσα από την εκπομπή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved