Έλενα Τσαγκρινού: Ο μήνας της εγκυμοσύνης στον οποίο βρίσκεται και το φύλο του μωρού
Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: Ο μήνας της εγκυμοσύνης στον οποίο βρίσκεται και το φύλο του μωρού

H Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan θα γίνουν γονείς!

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day σε ποιον μήνα βρίσκεται αλλά και αναφέρθηκε και στο φύλο του μωρού που περιμένει.

Αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη! Ήταν πολύς ο καιρός που, δεν θα πω το έκρυβα, αλλά το προστάτευα και νομίζω ότι είναι το καλύτερο αυτό. Είναι το καλύτερο αυτό, να το προστατέψεις για ένα διάστημα. Αλλά δεν αντέχαμε άλλο, θέλαμε πολύ να το μοιραστούμε για να φύγει ένα βάρος από πάνω μας.

tsagkrinou.jpg

Θέλω να πάνε όλα καλά γιατί είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στις αρχές του 4ου μήνα. Θέλω τη θετική σας διάθεση. Δεν είναι το πιο εύκολο να έχεις μια αποβολή και να πρέπει να περάσεις τη διαδικασία να προσπαθήσεις και να γίνει αυτό το όνειρο. Οπότε περάσαμε τη στιγμή που απογοητευτήκαμε, αλλά ξαναπροσπαθήσαμε και ήταν δίπλα μας οι γονείς μας. Θα έλεγα ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη όμως προχωράει καλά».

Και ο Dj Stephan τόνισε: «Αισθάνομαι ευλογημένος. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας και ενός άνδρα να μεγαλώνει την οικογένειά του και να αποκτά ένα νέο μέλος. Κάναμε το τεστ και η Έλενα εκείνη την ώρα έκανε μπάνιο και εγώ έβγαζα βίντεο και βγήκε το αποτέλεσμα και χοροπηδάγαμε μέσα στο μπάνιο. Θα το ανεβάσουμε κάποια στιγμή, το έχουμε. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο, θα το μάθουμε σύντομα αλλά είμαστε χαρούμενοι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved