Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Δεν παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης»
Showbiz

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Δεν παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος που φέτος απολαμβάνουμε στον Σκαραβαίο παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης και κατά πόσο τον αφορούν και τα παρακολουθεί.

  • Έχετε άγχος για το πώς θα πάει η σειρά, παρακολουθείτε τα ποσοστά τηλεθέασης;

Όχι δεν παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Πιστεύω πολύ στη δουλειά που κάνουμε. Για μένα το ότι γίνεται μια δουλειά πολύ ειλικρινής και πολύ αληθινή με πίστη και αγάπη, αυτό είναι για μένα που μετράει. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Πιστεύω η δουλειά αυτή θα πάρει τον δρόμο της και θα την ακολουθήσει το κοινό που πρέπει.

  • Ποια πιστεύετε ότι είναι η δουλειά με την οποία έχετε ταυτιστεί περισσότερο στη συνείδηση του κόσμου; Τι σας λένε στον δρόμο;

Ενίοτε στον δρόμο όταν με συναντά ο κόσμος μου λέει για συγκεκριμένες δουλειές, αλλά ως επί το πλείστον βλέπω την αποδοχή της προσωπικότητάς μου σε αυτά που κάνω. Ίσως για το «Λόγω Τιμής» να ακούω περισσότερα, ή για τις σειρές που έχω παίξει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Γενικά πάντως πιστεύω περισσότερο η αποδοχή είναι προς το πρόσωπο μου παρά σε συγκεκριμένες δουλειές. Λόγω του ότι ίσως εκπέμπω κάτι οικείο στον κόσμο, νιώθουν μια οικειότητα στο να με πλησιάσουν και να μου μιλήσουν.

yorgos_pirpassopoulos_1665155398_2943859305645025111_2022869730.jpg
  • Σας αρέσει όταν ο κόσμος σας εκφράζει την αγάπη του προς το πρόσωπό σας, ή μπορεί και να σας κουράσει αυτό;

Όχι δεν με ενοχλεί η αγάπη του κόσμου. Εξάλλου είναι και κάτι που το έχω συνηθίσει από μικρός, γιατί είμαι πολλά χρόνια στον χώρο αυτό. Θεωρώ ότι είναι κάτι φυσιολογικό να συμβαίνει και αποτέλεσμα της δουλειάς, περπατάς μαζί με αυτό.

  • Υπήρξε κάποιο περιστατικό με θαυμαστή/ρια που να σας έφερε σε δύσκολη θέση;

Υπάρχουν απλά κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν τη διακριτικότητα που θα έπρεπε σε προσωπικές μου στιγμές. Μπορεί για παράδειγμα να είσαι κάπου που θες να χαλαρώσεις και να έρθει ο άλλος να σε ζαλίσει με την τρέλα του. Το διαχειρίζομαι όμως και αυτό με ψυχραιμία. Γενικά είναι ευχάριστο να δέχεσαι την αποδοχή από τον κόσμο. Είναι και η ανταπόκριση που παίρνεις για κάθε δουλειά που κάνεις, είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved