Δήμητρα Κολλά: Ο ρόλος στη Μάγισσα και ο λόγος που έλειπε 15 χρόνια από την τηλεόραση
Showbiz

Δήμητρα Κολλά: Ο ρόλος στη Μάγισσα και ο λόγος που έλειπε 15 χρόνια από την τηλεόραση

Η Δήμητρα Κολλά φέτος δίνει απανωτά ρεσιτάλ ερμηνείας τόσο στην τηλεόραση υποδυόμενη την «Τσαντούλα Μποντίλα» στη «Μάγισσα», όσο και στο θέατρο ως «Λυδία Λενιόρδου» στην πολυπαιγμένη ξεκαρδιστική κωμωδία «Elizadeth», που παρουσιάζεται θέατρο Vault.

Η ηθοποιός μιλά για όλα σε συνέντευξή της και εξηγεί τους λόγους που δεν την βλέπαμε στην τηλεόραση για χρόνια.

  • Παράλληλα συμμετέχεις και στη «Μάγισσα». Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Η συνεργασία προέκυψε με τον κλασικό τρόπο, έστειλα βιογραφικό, με είδε η Μιράντα, πήγα για κάστινγκ με τον Λευτέρη και η μαγεία ξεκίνησε. Η αλήθεια είναι ότι ήλπιζα να το αγαπήσουν όσο και εμείς… Τα «μάγια» πιάσανε τελικά!!

  • Ως τηλεθεάτρια, ποιο θα ήθελες να είναι το τέλος της Θεοφανώς;

Μα φυσικά ως ρομαντική ψυχή θα ήθελα το «έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα». Ως ρεαλίστρια όμως θα ήθελα το καλύτερο για όλους κι ας μην μου αρέσει μια πιθανή επιλογή κάποιου χαρακτήρα. Εύχομαι το τέλος να είναι το ίδιο τολμηρό και μαγευτικό όσο το ταξίδι...

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Κολλά: Το όνειρο που ποτέ δεν εκπληρώθηκε, η κατάθλιψη και η υποκριτική

1702632236747-639896760-magissa-kolla-(5).jpg
  • Μπορείς να μας δώσεις μια γεύση από το τι μας περιμένει στα επόμενα επεισόδια;

Δυνατές ανατροπές και απρόσμενες συμμαχίες! Βαδίζουμε προς το τέλος και η ένταση γιγαντώνεται, μιας και όλα τα μυστικά αποκαλύπτονται σιγά σιγά...

  • Γιατί είχαμε να σε δούμε στην τηλεόραση περίπου 15 χρόνια;

Πολλοί οι λόγοι που με επηρέασαν ψυχολογικά και απομακρύνθηκα από την τηλεόραση. Τους έχω εκφράσει ανά καιρούς και δεν θέλω να κουράζω με το να τους επαναλαμβάνω συνέχεια, ας μείνουμε στο αποτέλεσμα... Τα τελευταία 16 χρόνια, έκανα πολλά ταξίδια για σεμινάρια και πολύ πολύ θέατρο!! Όχι μόνο ως ηθοποιός, αλλά και σε όλα σχεδόν τα πόστα που μπορεί να έχει ένα θέατρο, καλλιτεχνικά και μη. Το ίδιο συνέβη και με την επιστροφή μου στην τηλεόραση, πολλοί οι λόγοι που με επηρέασαν ψυχολογικά να πάρω την απόφαση να επιστρέψω. Χαίρομαι πολύ αυτή την στιγμή που πήρα αυτό το ρίσκο! Την λατρεύω τη κάμερα και εκ του αποτελέσματος νομίζω ότι με αγαπάει και εκείνη, είπε η Δήμητρα Κολλά στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved